Afbudsrejser til Playa de la Arena

Afbudsrejser til Playa de la Arena

Har du brug for afslapning, sol, vand og strand har du en oplagt destination for din næste afbudsrejse i Playa de la Arena.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Rendyrket afslapning med afbudsrejser til Playa de la Arena

Hvis en skøn strand og afslappende stemning står på ønskelisten til din næste ferie, er Playa de la Arena et udmærket bud på det du leder efter. Placeret på den nordvestlige del af Tenerife vil du begejstres over
Playa de la Arenas bjergtagende klipper og luksuriøse palmer, der dominerer skylinen. Slap af med en afbudsrejse til Playa de la Arena.

Med en af de bedste strande på Tenerife vil Playa de la Arena give dig afslapning med sin skønhed på ingen tid. Playa de la Arena betragtes som lang mindre støjende end sine sydlige naboer, da Playa de la Arena ligger et godt stykke væk fra Playa De Las Americas.
Der er mulighed for at deltage i nattelivet i Playa de la Arena og drikke en cocktail eller to i de sene nattetimer, men at dyrke er ikke så himmelråbende indelysende som hos de andre områder på øen.

Playa de la Arena har et solidt udbud af barer og restauranter blot et stenkast væk fra stranden, der har fået det anerkendte Blå Flag for sin vandkvalitet, sikkerhed og høje standard. En ferie til Playa de la Arena er en ferie med afslapning, smuk beliggenhed og masser af sol.

Ønsker du at besøge andre af regionens naturperler, som ligger som perler på en snor kan du blot følge kystlinjen til Santiago Del Tiede, hvor du vil blive benovet over den smukke natur.
I det idylliske Puerto De Santiago kan du opleve den canariske kultur og smage det ægte canariske køkken.

Længere oppe af kysten kan de se Los Gigantes, som er en smule mere turistet, men stadig en flot by med malerisk
skønhed. Los Gigantes holder hver år sit eget karneval; Carnaval De Los Gigantes. Byens maleriske marina er bestemt et besøg værd.

Sol, vand og sand. Hvad mere kunne du ønske dig, når du tager på ferie. Disse tre ting og meget mere vil du opnå ved en afbudsrejse til Playa de la Arena. Lad dine børn lege på stranden, eller slap af på stranden, mens du nyder en af de bedste tapas på øen. Uanset hvad kan du ikke undgå at slappe af fra hverdagens stress og jag.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Playa de la Arena

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.