Afbudsrejser til Bahia Feliz

Afbudsrejser til Bahia Feliz

Bestil en afbudsrejse til Bahia Feliz og få en afslappende ferie væk fra hverdagens stress og jag i rolige omgivelser.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til Bahia Feliz byder på ren afslapning for hele familien

Bahia Feliz ligger på den sydlige del af Gran Canaria - stedet er især populært hos børnefamilier, der leder efter en autentisk og afslappende ferie. Med afbudsrejser til Bahia Feliz vil stedets beroligende effekt hurtigt indfinde sig. Bahia Feliz er beliggende 15 minutters kørsel fra lufthavnen på Gran Canaria. Byen Bahia Feliz er repræsenteret af et mindre antal ferielejligheder, et indkøbscenter, en godt men relativt lille udvalg af restauranter og en lækkker strand. Den virkelige attraktion i Bahia Feliz er roen, stranden og manglen på kommercielle tilbud. Bahia Feliz ligger dog kun 6 km en flot marina, markeder i San Agustin og ti minutters kørsel fra Playa del Ingles, hvor butikker og natteliv tiltrækker mange turister.

En af de bedste måder at opleve området omkring Bahia Feliz på, er at tage på jeep safari. På jeepturen kan den spektakulære natur nydes. Jeep er nødvendigt, da en del af naturen består af vulkansk terræn, som en almindelig bil ikke kan forcere.
I nærheden af Bahia Feliz ligger Aqualand, som byder på sjov for børn og voksne med sine mere end 30 vandrutsjebaner og pools, der ikke kun køler kroppen i varmen, men også sørger for mange timers underholdning.

Bahia Feliz har attraktioner i hver retning. Der er en 7 km lang strandpromenade og byen med sine elegante og rolige gader i udpræget marokkansk stil og huse med hyggelige haver og parker er et spændende sted at gå på opdagelse.
Stranden ved Bahia Feliz er ideel til windsurfing med mulighed for at tilmelde sig
?vind surf skole?. Centrum i Bahia Feliz frister med sine butikker, supermarkeder og souvenirbutikker og hyggelige aftenliv.
Book en afbudsrejse til Bahia Feliz og føl en autentisk spansk stemning, bliv varmet igennem af solens stråler, og slip af med hverdagens stress og jag.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til Bahia Feliz

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.