Afbudsrejser til Playa del Cura

Afbudsrejser til Playa del Cura

Søger du en afbudsrejse til Playa del Cura har vi på afbudsrejser24.dk et stort udbud af billige afbudsrejser til Gran Canaria. Playa Del Cura er et resort med 2 strande, og et pænt antal restauranter. Playa del Cura har et afdæmpet natteliv, men ønsker man en livligere ferie kan nabobyen Puerto Rico som ligger ca. 1 kilometer væk nåes med bus eller taxi, hvor man vil finde et stort udbud af diskoteker og barer som holder åbent indtil daggry.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til Playa del Cura resort området.

Playa Del Cura er et resort som er bygget specielt til de ferierende, og ligger ca. 1 kilometer fra Puerto Rico på Gran Canaria's sydlige kyst. Playa Del Cura resortet er bygget direkte ind i klippevæggene, så er man dårligt gående, skal man vælge et hotel med omhu. Playa del Cura har to små strande, bestående af småsten og vulkansk sand - desværre ikke det bedste sand til at bygge sandslotte med. Der skal udvises forsigtighed ved badning idet stærke havstrømme kan overrumple en.

Playa Del Cura har et væld af overnatningsmuligheder i alle prisklasser, og restauranter der kan imødekomme de flestes smag. I Playa Del Cura findes også et stort udvalg af butikker, og souvenirshops. Nattelivet er afdæmpet men med byen Puerto Rico i nærheden bør det ikke være en hindring for de som ønsker at feste natten igennem.

Hvad kan man lave på en afbudsrejse til Playa del Cura
En ferie til Playa Del Cura tilbyder et varmt vejr og solskin året rundt i rolige omgivelser, to strande og en bred vifte af fritidsaktiviteter både til lands og til vands. Playa Del Cura byder også på mange seværdigheder i nærheden, som appellerer til både voksne og børn. Der er også rig mulighed for at opleve aftenunderholding i den nærtliggende by Puerto Rico med dens væld af diskoteker, barer og restauranter.

Vi kan varmt anbefale en afbudsrejse til Playa Del Cura, og vi er sikker på at du vil få en masse gode oplevelser hvis du booker en afbudsrejse til Playa Del Cura.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til Playa del Cura

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.