Afbudsrejser til Meloneras

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til populære playa de Meloneras

Forestil dig at du ligger i sandet og lytter til bølgernes blide plaskende brusen. Det er præcis den rolige og dejligt afslappende atmosfære du vil opleve på en dag på Playa de Meloneras? dejlige strand beliggende i det sydlige Gran Canaria. Det varme rolige vand er oplagt til en svømmetur og det bløde og gyldne sand føles skønt under dine fødder. Alt i alt optimale betingelser for en dejlig dag på stranden, med masser af solskin som kan nydes stort set hele året rundt på Gran Canaria.

Playa de Meloneras ligger tæt på det populære men ofte overfyldte klitområde Maspalomas, og derfor bliver Meloneras foretrukket af de som søger mere fred og ro. Mange børnefamilier vælger denne strand bla. pga. dens 500 meter lange sandstrækning, med gode mulighed for alle former for strandleg og spil.

En kort gåtur fra stranden ligger det populære Lopesan Villa del Conde Resort & corallium Thalasso hotel, som byder på 5-stjernet indkvartering, fremragende faciliteter og en fantastisk udsigt.

I nærheden af stranden er der flere restauranter, barer og caféer, der serverer kolde drinks, snacks og et overvældende udvalg af internationale retter, herunder en særlig god spansk restaurant, der er kendt for sin paella. Herfra kan du tage en afslappet spadseretur langs promenaden, indtil du når et populært shoppingkvarter fyldt med butikker og designerforretninger. Her er hovedområdet i Meloneras, der har fået en komplet renovering, som har gjort at den har fået ry for at være en af de mest elegante og
attraktive områder i den sydlige del af øen.

Busserne kører til og fra Playa de Meloneras hyppigt og flere parkeringspladser kan findes i området, som også har god adgang for handicappede.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til Meloneras

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.