Afbudsrejser til Playa Taurito

Afbudsrejser til Playa Taurito

Er du til en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress og jag, så er en afbudsrejse til Playa Taurito lige noget for dig. Afbudsrejser24.dk har afbudsrejser til Tenerife stort set hele året rundt fordi klimaet er fantastisk dejligt lunt det meste af året.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Snup en afbudsrejse til Playa Taurito og kom væk fra hverdagens stress og jag

Dejligt blødt sand og det glinsende hav som rammes af solens stråler, er det smukke syn de besøgende møder på stranden Playa Taurito. Playa Taurito er beliggende imellem Puerto Mogán og Puerto Rico på Gran
Canarias sydkyst, og er et fantastisk sted for turister, der ønsker en afslappende ferie.

Det er et vidunderligt sted at komme til, langt væk fra stress og jag og blot nyde de intime omgivelser i denne oase af fred og ro.

Tæt på stranden finder man en række caféer, restauranter, butikker og snackbarer. Et stort udvalg af vandsport og vandaktiviteter, herunder fiskeri, jet-ski, dykning og en række bådture er også tilgængelige fra det nærliggende Puerto Rico.

Playa Taurito kan nås vha. bustransport fra de fleste steder på øen, og har man lejet en bil er der en stor parkeringskælder i nærheden af stranden hvor der også findes en taxaholdeplads.

Du kan finde afbudsrejser til Playa Taurito til Tenerife stort set hele året rundt, fordi Tenerife ligger lige ud for den nordafrikanske kyst, hvilket bevirker at øen er dejlig varm det meste af året.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til Playa Taurito

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.