Afbudsrejser til San Augustin

Afbudsrejser til San Augustin

Søger du en afbudsrejse til San Augustin? På afbudsrejser24.dk har vi afbudsrejser til Gran Canaria det meste af året. San Augustin byder på fantastiske strande og smuk natur, masser af solskin og dejlig atmosfære. Vi ønsker dig en god jagt efter en afbudsrejse til San Augustin.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til San Augustin - øens ældste ferieby

San Agustin - på Gran Canarias sydkyst - er øens ældste ferieby med mange tilbagevendende gæster, som givetvis kommer igen, fordi de ved, hvad de får. Fantastiske strande, frodig og spektakulær natur, masser af solskinstimer og en hyggelig og varmhjertet atmosfære.

San Agustin ligger øst for Playa del Inglés, i ly for vinden mellem bjerge og skråninger. Området er særdeles frodigt, og der vokser således hibiscus, bougainvillea og selvfølgelig masser af palmer overalt. Stedet har en dejlig, lang strandpromenade, som faktisk fører helt til den populære naboby, Playa del Inglés, små fem kilometer væk, som er noget mere hektisk end San Agustin. Her hersker fred, ro og en afslappet atmosfære.

Der er ikke så mange seværdigheder og aktiviteter i San Agustin, men byen er en udmærket base, hvis man for eksempel ønsker at leje en bil eller en scooter til at komme omkring på øen. I nærområdet findes både forlystelsesparker og eksotiske dyreparker, forskellige karnevaller afhængigt af årstiden og ellers bare smukke og dramatiske naturlandskaber.

San Agustin er til gengæld det perfekte sted, hvis man ønsker en ferie med masser af sol, fred og ro. Dette kan man for eksempel nyde på en af byens to fine strande, Playa de San Agustin og Playa de las Burras. Førstnævnte er den mest populære, men begge strande har finkornet sand og til dels flot, mørkt lavasand. De er desuden begge lavvandede, og vandet er som oftest roligt. Der tilbydes enkelte vandsportsaktiviteter. Langs strandene løber en
hyggelig promenade, der fører både til Playa del Inglés og videre mod Maspalomas' sandklitter. De fleste af hotellerne i San Agustin ligger lige ned til stranden, så havet er det første, man ser, når man åbner terrassedøren.

San Agustin er en dejlig by, også efter mørket har sænket sig. Her begynder restauranterne for alvor at røre på sig, og der er et rimelig bredt udvalg af lokale og internationale spisesteder. De fleste findes i det lille shoppecenter, der ligger midt i byen. Natteliv og nattelarm er der ikke meget af. Det er der til gengæld i Playa del Ingles, hvis man ønsker lidt udskejelse i de sene timer af døgnet. Endelig kan San Agustin tilbyde sine besøgende et internationalt casino. "Spillebulen" ligger på det femstjernede hotel Melia Tamarindos.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til San Augustin

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.