Afbudsrejser til Puerto Rico

Afbudsrejser til Puerto Rico

Tag på en afbudsrejse til Puerto Rico på Gran Canaria og oplev en spændende feriedestination med et fantastisk klima.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til Puerto Rico, Gran Canaria med det bedste vejr i hele Spanien

Forestil dig at det første der møder dit øje om morgenen er det azurblå hav, som strækker sig som en panoramaudsigt, du hører lyden af bølgernes blide brusen og får øje på de blå fiskerbåde og delfin
udkigs-bådende. Sådan er Puerto Rico, i den sydlige del af Gran Canaria. Puerto Rico er en af Europas perler, og er en af de feriedestinationer der tiltrækker det største antal feriegæster om året.

Puerto Rico er for de feriegæster, der er fast besluttet på at se havet ind gennem vinduet, imens de spiser morgenmad, fast besluttet på at solbade selv midt i december. Er man i Puerto Rico ønsker man ikke at gå glip af havudsigten.

I Puerto Rico kan et fantastisk vejr nydes stort set hele året, med en blid sol, der aldrig synes at forlade den sydlige del af Gran Canaria.

Solen skinner over øen i tolv måneder af året. Denne samme milde sol, der har betydet at den lille strand i Puerto Rico og nabostranden Amadores er iblandt de feriedestinationer med det bedste vejr i hele Spanien.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til Puerto Rico

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.