Afbudsrejser til Maspalomas

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Maspalomas, Gran Canaria, Spanien

Maspalomas på Gran Canaria ligger i forlængelse af Playa del Inglés og Meloneras, men de tre feriebomber er efterhånden stort set smeltet sammen til én stor ferieby. Der er dog nogle forskelle mellem de tre byer, og Maspalomas er i sammenligning med især Playa del Inglés noget roligere og mere afslappet, bestående af lavere bebyggelse og med flere aktiviteter for de mindste. Maspalomas er således et rigtigt godt valg for en vellykket familieferie.

Gran Canaria er et godt sted både for dem, der ønsker en aktiv ferie og for dem, der trænger til total afslapning. Er man blandt "aktivisterne", er det populært at leje en cykel og drage ud i de kuperede terræner. Lokale arrangører tilbyder vandreture i bjergene, ligesom det er muligt at ride på hesteryg. Derudover er der en masse vandsportsmuligheder og ikke mindst dykning på programmet. Gran Canarias subtropiske, klare vand har sørget for en stor artsrigdom, da der er syv små søer, der tilsammen danner et rev, som samler det maritime liv på spektakulær vis. Endelig er det populært at spille golf på Gran Canaria, og i Maspalomas findes den internationale bane Campo de Golf de Maspalomas. Banen, der har været vært for flere internationale turneringer, ligger smukt helt ud til sandklitterne, så skulle man ryge i bunkeren, kan man da om ikke andet nyde den fremragende udsigt.

Skriger kroppen på afslapning frem for aktivitet, er der også rig mulighed for at få det behov opfyldt. Maspalomas har således en af Gran Canarias bedste strande. Den
strækker sig over små seks kilometer til den nærliggende ferieby San Agustin. Stranden er mere end 100 meter bred med fint og hvidt sand, og vandet er lavt med en behagelig temperatur. De fleste børnefamilier nyder stranden helt i syd ved fyrtårnet Faro de Maspalomas, hvor der også er en lille strandpromenade med butikker, restauranter m.m.

Maspalomas byder også på mange aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Ørkenens sanddyner kan fascinere de fleste. Her kan man også få sig en tur i "ørkenens skibe", kamelerne. Derudover råder Maspalomas over Gran Canarias største forlystelsesland, Holiday World, der både har karusseller, skydetelte og et pariserhjul. Gran Canarias største vandland findes ligeledes i Maspalomas. Det er intet mindre end 100.000 m2 stort og tilbyder flere end 30 vandrutsjebaner samt en række pools med og uden bølger. Der er med andre ord masser at fordrive tiden med på en ferie i det populære Maspalomas.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Gran Canaria
Gran Canaria byder både på smukke bjerglandskaber, flotte sandstrande og små idylliske landsbyer. På øen er der rig mulighed for, at alle kan få en vellykket ferie. Der...

Afbudsrejser til Maspalomas

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.