Afbudsrejser til Vrådal

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Vrådal, Norge

Vrådal ligger midt i Telemark i det sydlige Norge og kan med sine mange dybe skove, idylliske fjelde og spejlblanke søer ikke undgå at friste de fleste naturelskere. Man kan vælge at tage på bådtur på Telemarkskanalen eller bare drage på opdagelse i det overdådige område. I vinterhalvåret omdannes Vrådal til skisportssted med udsøgt mulighed for både snowboarding, langrend og slalom i de omkring liggende, himmelstræbende fjelde.

Søen, Nisser, ligger centralt i Telemark, og dens 27 øer skaber fortrinlige forhold for at bade, fiske og sejle i kajak og kano, ligesom en picnic i naturstilheden på en af øerne er en herlig oplevelse.

Området i og omkring Vrådal byder på flere smukke sceniske attraktioner. Slå for eksempel vejen forbi "Vandgryderne" godt 50 kilometer fra Vrådal, som er en af naturens egne vandparker med flotte stenformationer skabt af naturlige vandfald. Besøg også det storladne klatreområde, Fjone, lige uden for Vrådal. Her er et bredt udvalg af afmærkede ruter med varierende længde og sværhedsgrad, og stedet regnes blandt verdens bedste spots for fjeldklatring. En anden fremragende naturoplevelse er en sejltur på den 105 kilometer lange Telemarkskanalen. Kanalen tager dig fra Skien til Dalen og præsenterer dig undervejs for fantastisk varierede og smukke landskaber. Endelig kan du drage på vandring i højderne mod Gaustatoppen, som majestætisk troner over byen, Rjukan, i over 1800 meters højde. Fra toppen har du en aldeles imponerende udsigt til Norges kyst mod syd og
Sverige mod øst. Gaustatoppen ligger godt 100 kilometer fra Vrådal.

Det kan også varmt anbefales at besøge Vrådal om vinteren. Man kan ved den lejlighed prøve alpinskiløb og snowboarding i Vrådal Panorama Skicenter eller langrendsløb i de omgivende fjelde. Vil man holde ferie uden ski, kan man passende prøve kræfter med såkaldt snowshoeing, hvor man kan begive sig ud på kortere ture i fjeldet med snesko om fødderne. Visse resorts tilbyder i øvrigt hundeslædeture, hvor man, ledsaget af fakler og bjældeklang, kan suse omkring i højderne.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Norge
Norge er intet mindre end et suverænt ferieland, og vores nabo mod nord er da også flere gange tidligere blevet kåret til noget så fornemt som "verdens bedste rejsemål". ...

Afbudsrejser til Vrådal

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Norge

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.