Afbudsrejser til Bergen

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bergen, Norge

Bergen er hovedstad i den vestnorske fjeldverden og byen er stadig præget af sin fortid som handelsby med forbindelse til Hansestaterne. Især Bryggens pittoreske hanseboder er en stor attraktion.

Byen ligger placeret mellem syv fjelde. Turen med kabelbanen op til udsigtspunktet på byfjeldet Fløyen 320 m højt oppe tager kun otte minutter. Man har ikke været i Bergen, hvis man ikke har været heroppe. Der er en fantastisk udsigt over byen, fjeldene og fjordene. Alt efter tid eller lyst kan man fortsætte ud ad stierne eller skiløjperne, der udgår direkte fra endestationen.

Hotel Havnekontoret ligger midt på Bryggen i en elegant bygning præget af lokal historie og ny barok arkitektur. Det er fashionabelt, komfortabelt med café au lait ? farvede stole og sofaer.

Colonialen Kjøkken er en hyggelig butik på førstesalen af det lille hus på Nordneshalvøen hvor der om dagen er sandwich, hjemmebag og delikatesser. Men om aftenen åbner Ken og Laila Kristianesen døren til kældere med seks runde borde, hvor de serverer dejlig norsk ? fransk gourmetmad.

Du kører/sejler gratis i bus og få og får adgang eller rabat til museer og attraktioner med Bergenkortet, der koster 200. norske kr for 24 timer og 260 norske kr. for 48 timer.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Norge
Norge er intet mindre end et suverænt ferieland, og vores nabo mod nord er da også flere gange tidligere blevet kåret til noget så fornemt som "verdens bedste rejsemål". ...

Afbudsrejser til Bergen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Norge

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.