Afbudsrejser til Hemsedal

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Hemsedal, Norge

Et af de bedste steder i Norge til fluefiskeri og skiløb er Hemsedal. Her er et væld af aktiviteter både om sommeren og vinteren. Om sommeren kan du tage på vandreture, cykelture, køre ud og se naturen eller andre populære aktiviteter. Om vinteren er det et af de bedste steder du kan stå på ski og et af nordmændenes favorit skisted.

Hemsedal er en kommune og lille fjeldlandsby, som ligger mellem Bergen og Oslo. Den nemmeste måde at komme til Hemsedal er i bil. Der går også busser. Området er på størrelse i med Bornholm i udstrækning. Det højeste fjeld i Hemsedal er Juklegga, der er 1920 meter over havets overflade. Hemsedal har en stor mælkeproduktion og er et landbrugsområde. Norge har et kontinentalt klima og er anderledes en resten af Skandinavien. Om vinteren er den vestlige del et skiparadis med milde vintre og om sommeren kan temperaturen nå op på 25 grader. Ønsker du at tage på ferie i Hemsedal, kan du overnatte på en af de 7 campingpladser, i en hytte eller på en hyggelig fjeldgård.

Om vinteren er der mulighed for vandreture, tage ud og fiske og ellers stå på ski. Her er både mulighed for at stå på alpin og langren. Det er også muligt at snowboarde eller kælke. Der er et stort område, hvor det kun er muligt at kælke.

Om sommeren kan du tage på fjeldvandring, mange af turistbureauerne har forskellige vandreturer både med guide og uden. Der udover kan du spille golf, ride en tur, tage på cykeltur, klatre, besøge fjeldgårde, sejle i kano eller tage på laksesafari. Der er

aktiviteter for enhver smag.

Af udflugtsmål er Rjukandefossen, der er et todelt vandfald og har et fald på 18 meter. Vandfaldet er et imponerende syn og du kan vandre over en hængebro eller tage et bad tæt på vandfaldet. Et andet vandfald, der er værd at besøge er Hydnefossen, som falder ned af fjeldet Vesleborn med 140 meter. Hydalen er også et besøg værd. Dalen er fredet landskab og omgivet af fjelde og gamle gårde. I søen Hydalsvatn kan du købe fiskekort og fiske din egen aftensmad. Du kan også besøge nogle af fjeldgårdene og smage på lokaliteter, som frugt, mælk og ost. På Ulsåkstølen, der er en ældre fjeldgård, kan du opleve, hvordan dagliglivet er, og hvordan traditioner har ændret sig igennem de sidste hundrede år.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Norge
Norge er intet mindre end et suverænt ferieland, og vores nabo mod nord er da også flere gange tidligere blevet kåret til noget så fornemt som "verdens bedste rejsemål". ...

Afbudsrejser til Hemsedal

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Norge

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.