Afbudsrejser til Gautefall

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Gautefall, Norge

Byen Gautefall er berømt for sit skisportssted. Gautefall ligger i dalen Drandedal i det sydvestlige Telemark og er centralt at komme til for hele syd Norge. Byen ligger tæt på Kristiansand, Oslo og Larvik. Kun 100 km fra Larvik. Gautefall er ideel til weekendture og dagsture fra Danmark, hvor du kan varme op til skisæsonen eller slutte skisæsonen af. Hele områdets skianlæg er danskejet og har undergået en større forvandling de seneste par år. Udover skiture byder området også på andre aktivitetsmuligheder såsom kælkebane, svømmehal, wellnesscenter, vandring i snesko, kørsel med snescooter, skøjtetur eller isbanekørsel med ægte rallybiler. Der er noget for enhver smag.

Skisportsstedet i Gautefall har gode forhold for både alpinløbere og langrendsløbere. Det er Telemarks største alpine anlæg og der er noget for alle skientusiaster. Du finder også en seperat snowboardpark, hvor du kan prøve dine evner af med bl.a. halfpipe, big jump eller en 1,2 km snow-cross bakke. Gautefall er også ideel til familier med børn og begyndere. Alpinanlægget er overskueligt og ligger tæt på hytterne og hotellet. Der er 14 pister ialt og et stort børneområde. Her finder du Norges længste rullebånd på 83 meter. Om fredagen er der afterski, hvor flere af pisterne er oplyst indtil kl. 20.30. Der er også to sjove kælkebakker.

Det alpine skiområde har 14 pister, der er 13 km i alt. Den længste nedfart er 1,2 km og flere af pisterne er udstyret med skikanoner. Der er en stolelift og fem træklifter. Den samlede

kapacitet af lifterne kan håndtere over 6000 personer i timen. Det alpine område har rigtig gode forhold for alle sportsfolk uanset om du kører carvin, telemark eller slalom. Anlægget har også et legeanlæg, hvor både store og små kan boltre sig, hvis de ønsker at holde en pause fra pisterne.

For dem, der vil stå på langrend, er der 55 km præparerede langrendsløjper. Løjpernes udgangspunkt er ved skicentret i Gautefall. Langrendsløjperne bliver både præpareret med klassiske spor og med plane snestriber til skatere. Løjperne ligger i 500-800 meters højde og det hyggelige terræn byder på både højfjeld og skov. Ruterne er afmærket fra 3-32 kilometer og der kan køres forskellige strækninger efter tid og evner.

Du kan også tage til Gautefall på sommerferie, hvor du kan tage på vandretur eller cykeltur. Du kan også køre til Kristiansand på få timer, hvor der ligger en spændende dyrepark.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Norge
Norge er intet mindre end et suverænt ferieland, og vores nabo mod nord er da også flere gange tidligere blevet kåret til noget så fornemt som "verdens bedste rejsemål". ...

Afbudsrejser til Gautefall

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Norge

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.