Afbudsrejser til Hafjell

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Hafjell, Norge

Norges tredje største skiområde er Hafjell. Her finder du 28 pister, med stor variation, og som derfor har noget at byde på for både begyndere og øvede. Der er også et børneområde, så du kan roligt tage familien med. Der er både noget for dem, der løber på langrend og for dem, der står alpint eller på snowboard. Hvis du ikke ønsker, at stå på ski eller trænger til noget afvekslende, kan du tage på slædetur med hest, aking - en kælk til 5 personer eller på scootersafari. Du kan også tage til Hunderfossen, der ligger 3 km fra Hafjell. Her kan du prøve den 1.710 meter lange olympiske bobslædebane, hvor farten når op på 60-70 km i timen. I Hafjell centrum finder du et stort legeland, som børnene vil finde sjovt.

Hafjell ligger ca. 15 km fra Lillehammer og i Hafjell blev der afholdt Vinter-OL i 1994. Der er derfor flere olympiske pister, både for alpint skiløb og for langrend. 80 % af pisterne ligger i skovterræn, der dækker for vind, og giver en hyggelig atmosfære og mulighed for små afstikkere. Flere landshold træner i Hafjell, så du kan sagtens komme til at støde på nogle kendte inden for skiportsverdenen. Der ligger mange hytter ved siden af løjperne og i bunden, så du kan stå på ski hele vejen hen til din hytte. Der er skiskole for både børn og voksne i Hafjell og der tilbydes indendørspasning for børn fra 2-7 år. Børneområdet har lette pister, rullebånd og en begynderlift. Her holder skiskolerne til.

Der er 14 lifte, hvoraf den ene er Norges eneste gondollift. Snekanoner dækker

næsten halvdelen af området og der er en stor snowboardpark med mulighed for at prøve sine evner af. Her findes 13 forskellige hop, minipipe, halfpipe og big air-jump.

For alpinløberne er der 33 km pister, hvilket er længere end andre steder i Norden. Pisterne er fordelt over store højdeforskelle og der findes noget til alle niveauer. Er der spredning i familiens færdigheder på ski, er Hafjell derfor et ideelt sted at tage hen. Liftkortet gælder også til Kvitfjell, som ligger tæt på Hafjell.

Der er 300 kilometer langrendsløjper, som går helt fra Lillehammer til Sjusjøen og Rondanei. Løjperne ligger i fjeldterræn og skovterræn i 800-1100 meters højde. På fjeldet kan løjperne nås med skiliften og ellers går der en gratis skibus op til og ned fra fjeldet sidst på dagen. Det er også muligt at tage kabineliften ned gratis.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Norge
Norge er intet mindre end et suverænt ferieland, og vores nabo mod nord er da også flere gange tidligere blevet kåret til noget så fornemt som "verdens bedste rejsemål". ...

Afbudsrejser til Hafjell

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Norge

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.