Afbudsrejser til Skeikampen

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Skeikampen, Norge

Norges 6. største skisted er Skeikampen. Området ligger i Gudbrandsfdalen og har en fantastisk natur både om sommeren og vinteren. Skeikampen er familievenligt og det perfekte sted, hvis du er nybegynder på ski, let øvede eller har børn med. Der er bakker med forskellige hældninger og du lærer hurtigt at bruge en tallerkenlift, da lifterne køre i et stille og roligt tempo. Derved kan du nå at vænne dig til brugen af lifterne. Du kan stå på ski hele vejen ned til byen, så du kan hurtigt komme hjem til hotellet eller hytten.

Området og byen er bygget til aktiviteter og afslapning. Der er mulighed for at købe ind, restauranter og sportsbutik. Har du brug for at slappe lide af, har Thon Hotel en spa afdeling. Ellers kan du køre en tur med hundeslæde eller tage på snerafting. Der er også mulighed for at stå på skøjter, opleve naturen med skisko eller prøve et Air-board. Om lørdagen kan du opleve After ski med live musik.

Der er rig mulighed for at stå på langrend. Der er 200 km langrendsruter, som går igennem højfjeldet og skov. Der er ture, som passer til enhver og der er mulighed for at få noget varm at drikke på vejen. Ønsker du udfordringer på alpin, er der 21 km pister, der har 17 nedfarter og 11 lifter. Der er både lette og lidt svære pister. Ønskes helt svære pister, som de sorte, er der mulighed for dette i sneparken. Liftkortet gælder også til de omkringlæggende områder, hvis du ønsker udfordring. For eksempel Gålå, Hafjell og Kvitfjell. For børnene er Skeikampen et fantastisk

sted, hvor der er et stort begynderområde. Der er både skiskole til de helt små 3-5 årige og til de større børn. Det er også muligt at få en skiguide til hele familien.

Skeikampen kan også besøges om sommeren, hvor der er mange aktiviteter at tage sig til. Her kan du tage på guidet vandreture eller på egne vandreture i området. Du kan også cykle rundt i området og tage en lift op af bjerget med din cykel. Der er terræn for enhver. Liften vil have åbent 2-3 dage i ugen gennem sommeren. Under 40 min fra Skeikampen ligger Hunderfossen familiepark, som kan sammenlignes med Djurs sommerland. Her kan familien rigtig slå sig løs. Du kan også besøge Maihaugen, der er et af de største museer i Norge.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Norge
Norge er intet mindre end et suverænt ferieland, og vores nabo mod nord er da også flere gange tidligere blevet kåret til noget så fornemt som "verdens bedste rejsemål". ...

Afbudsrejser til Skeikampen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Norge

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.