Afbudsrejser til Wien

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Wien, Østrig

Wien er Østrigs hovedstad og én af landets 9 delstater. Wien ligger ved floden Donau i landets nordøstlige del. Byen har ca. 1.7 millioner indbyggere, hvilket gør den til den tiende største by i Europa.
Byen er specielt kendt for sin musik og kaldes af den grund for musikkens verdenshovedstad, idet byen har huset mange berømte komponister såsom Mozart og Beethoven. Wien kan også pryde sig af at have nogle af verdens mest velrenommerede museer. Er du interesseret i musik, historie og arkitektur, så vil byen falde i din smag. Wien bugner af attraktioner, og mange af dem kan opleves til fods, vha offentlig transport, på cykel eller kanalrundfart. Byens 100 mest populære seværdigheder er markeret med røde flag, hvilket er en god hjælp når man orienterer sig rundt i byen som turist. En byrundtur bør inkludere et besøg til Wieneroperaen, hofburg, parlamentsbygningen, rådhuset, børsen, karlskirken, belvedere og Shonbrunn.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Østrig
Østrig er på turistsiden klart populærest som skidestination. Men alpelandet byder på store eventyr året rundt, ikke mindst om sommeren, hvor den guddommelige natur for a...

Afbudsrejser til Wien

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Østrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.