Afbudsrejser til Tyrol

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tyrol, Østrig

Tyrol er stedet, hvis du er til aktiv ferie. Her er noget for enhver, hvis du ønsker at komme ud og nyde naturen. Idylliske dale, bjerge, søer du kan spejle dig i og alpebyer, der har en charmerende stemning. Tyrol er kendt som bjerglandet og hvor du end kigger hen, kan du se Alperne. Om vinteren er Tyrol et kendt skisted, hvor det både er muligt at stå på langrend, snowboard og alpin. Her lokkes med skiferie i verdensklasse og der er udfordringer for alle, både små og store, udøvede og eksperter.

Tyrol bliver lokalt kaldt Tirol og har 631.410 indbyggere. Det er et alpeområde i Italien og Østrig og har siden 1919 være delt i Østtyrol og Nordtyrol. Tilsammen udgør de Sydtyrol, der omfatter størstedelen af den italienske region Trentino-Alto Adige og den østrigske delstat Tyrol. Regionen er kendt for sine nationale traditioner, som indbyggerne holder i hævd. Du vil derfor opleve tyrolerstemningen med charmerende alpehuse og folkedragter. Regionen er den mest bjergrige af alle og er et yndet sted for dem, der kan lide at vandre og klatre.

Tager du til Tyrol om sommeren, er det ofte naturen, som trækker. Her kan du tage på vandring i de imponerende dale som Zillertal og Piztal. Du kan også tage på cykeltur rundt i terrænet. I Tyrol ligger Innsbruck; en af de smukkeste byer i Østrig og hovedstaden i den østrigske delstat Tyrol. Byen har mange seværdigheder at byde på og er kendt får skisport. Af attraktioner kan nævnes barokbygninger, renæssanceslottet Schloss Ambras og alpelandsbyen

Mutters, som ligger 8 km fra centrum. Du kan også gå en tur i den gamle bydels smalle stræder.

Zell am Ziller ligger også i Tyrol og kan byde på idylliske bondegårde, en kuppelkirke og gondolbaner til bjergtinderne. Du kan også tage Zillertalbanen, der er dampdreven og viser dig naturskønne oplevelser. Zell am Ziller er også et ynder skisted.

I Tyrol finder du også St. Johann. I byen er der hyggelige spisesteder og butikker. Regionen er især kendt for sit skiløb, hvor du har mulighed for at komme ud på 3.500 kilometer pister. Her kan du komme på ski uanset niveau. St. Johan er en del af SportweltAmade, som tæller 270 lifter, 25 skisportssteder og 860 km pister på et liftkort. Fra Alpendorf kan du tage på dagsture til andre skisteder. Der er også mulighed for at kælke på den seks km lange kælkebane.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Østrig
Østrig er på turistsiden klart populærest som skidestination. Men alpelandet byder på store eventyr året rundt, ikke mindst om sommeren, hvor den guddommelige natur for a...

Afbudsrejser til Tyrol

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Østrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.