Afbudsrejser til Zell am See

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Zell am See, Østrig

Zell am See ligger ved Zeller-søen i delstaten Salzburg i det centrale Østrig. Stedet er et af de bedste og mest foretrukne skisportsområder i Europa; med udfordringer til alle, perfekt sne og ikke mindst en fantastisk hyggelig og varm stemning, der sørger for, at alle føler sig hjerteligt velkomne.

Zell am See har gletsjeren Kitzsteinhorn i sit område og er dermed 100 % snesikkert. Desuden ligger 70 % af stedet i over 1400 meters højde, og man er derfor garanteret optimale skiløbsfaciliteter. Her er totalt set knap 140 kilometer varierede pister - i alle farvekategorier og dermed sværhedsgrader. Liftsystemet er velorganiseret og velfungerende. 58 behagelige lifter tager sig således af de mange turister. I hele området er der masser af bjerghytter, restauranter og caféer, hvor man kan indtage sin frokost, genoprette væskebalancen og holde et velfortjent hvil. Selve Zell am See by er ligeledes velforsynet med spisesteder, afterski-steder, caféer og skibutikker, og så er der en fantastisk udsigt fra dalen med høje bjerge til alle sider.

Selv når bjergene ikke er dækkede af strålende, hvide vinterfrakker, er Zell am See Østrigs mest eftertragtede feriemål. Der er således masser at foretage sig også i sommerhalvåret, og den enorme popularitet kan sikkert tilskrives det milde klima og det rene og klare vand i Zeller-søen, de sagnomspunde gamle borge, mozartkugler, sommerski og simple vandreture i den gudbenådede natur. Området omkring Zell am See er perfekt til aktiv ferie for hele
familien. Man kan for eksempel alliere sig med Sportcamp Woferlgut, der til fulde lever op til sit navn. Her kan man forlyste sig med blandt andet tennis, volleyball, klatrevæg, fiskeri og bueskydning. Desuden er der et fitnessrum, swimmingpool, sauna og solarium. Og så er samtlige faciliteter helt uden ekstra omkostninger. Endelig udbydes der en lang række sjove vandsportsaktiviteter ved Zeller-søen. For eksempel kan man surfe, leje vandcykler, springe i vandtrampolin eller blot læne sig tilbage og nyde den formidable natur omkring sig. Hvad end man vælger, så er en ferie i Zell am See en ferie i verdensklasse.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Østrig
Østrig er på turistsiden klart populærest som skidestination. Men alpelandet byder på store eventyr året rundt, ikke mindst om sommeren, hvor den guddommelige natur for a...

Afbudsrejser til Zell am See

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Østrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.