Afbudsrejser til St. Johann

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

St. Johann, Østrig

St. Johann er et yndet skisportssted og når det bliver vinter, drager mange skiløbere til St. Johann og det omkring liggende område. St. Johann er kendt for sin domkirke, hvor du kan få en stor kulturoplevelse. Byen ligger ved foden af et af Østrigs mest afvekslende og spændende skiområder. Det tager kun få minutter med bus fra St. Johann til Alpendorf, hvor du kan tage liften op til et kæmpe skiområde, der strækker sig til Wagrain og videre til Flachau og Zauchensee. Her er noget for skiløbere på alle niveauer og det højeste skiløb findes i 2188 meters højde. Liftkortet rækker til en del skiområder, der tilsammen udgør 860 kilometer pister. Om aftenen kan du tage på afterskiing eller tage ud og spise på en af de lokale spisesteder.

Der er ca. 8.700 indbyggere i St. Johann. Østrig ligger i den tempererede klimazone, men St. Johann ligger lige ved bjergene og har derfor et alpint klima, som i bjergene giver strengere vintre. Dagsgennemsnitstemperaturen ligger på 20 grader om sommeren og lige under frysepunktet i vinteren.

St. Johann er en velbesøgt by i vinterhalvåret, men det er også muligt at få noget ud af byen i sommerhalvåret. Her er St. Johann indbegrebet af Østrigs og især tyrolsk stemning og tradition, med tyrolermusik, smukke husfacader, skummende øl og blomsterfyldte altankasser. Tager du til St. Johann er der rig mulighed for at opleve den skønne natur eller være aktiv. Byen byder på mulighed for bjergvandring, golf eller tennis. Du kan også tage i byens

fritidscenter Panorama badewelt, hvor der er svømmehal, udendørs swimmingpools og vandrutsjebaner. St, Johann har også et museum, som byder på lokalhistorie og ellers har byen et hyggeligt centrum med flere butikker. Fra Bergsee og Mittelstation kan du tage liften op i bjergene og gå en tur rundt og nyde naturen og den friske bjergluft.

Byen er også et godt udgangspunkt for udflugter. Der er mange muligheder for at tage på vandretur rundt i det naturskønne Tyrol. Du kan tage en tur til Salzburg, som ligger ca. 60 km nord for St. Johann. Salzburg er kendt som Mozarts fødeby og mange steder i byen relaterer til den store komponist. Byen byder derudover på en middelalder stemning i form af de mange imponerende bygningsværker, der er bygget i barokstilen. Her kan du opleve Hohensalzburg, som er et af Europas største velbevaret middelalder fæstningsanlæg eller Mirabell slottet og slotsparken. Salzburg residenz er også et besøg værd, hvor der hver dag kl. 7, 11 og 18, bliver spillet klokkespil, som er verdensberømt.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Østrig
Østrig er på turistsiden klart populærest som skidestination. Men alpelandet byder på store eventyr året rundt, ikke mindst om sommeren, hvor den guddommelige natur for a...

Afbudsrejser til St. Johann

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Østrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.