Afbudsrejser til Schladming

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Schladming, Østrig

Schladming er mest kendt for sit skiområde. De fleste tager hertil for at stå på ski og stedet er også østrigernes fortrukne skisted. Ved Schladming ligger fire bjerge på en række gennem Enns dalen. Bjergene Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Hovedbjerget er Planai og her ligger også VM pisten. Der er også flest pister her, en slalombane, børnemusikpiste og en funpark. Der er plads til alle, nybegynder, som øvede med 223 km alpine pister.

Byen ligger i delstaten Steiermark og har omkring 6000 indbyggere. Østrig ligger i den tempererede klima zone, der er kendetegnet ved kolde vintre og varme somre. I bjergene er der dog ofte en mildere temperatur. Byen er opdelt i tre byområder og hovedbyen har alt, hvad du har brug for af gågade, butikker, restauranter og caféer. I centrum af byen kan du tage liften op på hovedbjerget Planai.

Schladming kan også tilbyde svømmehal og kælkebane, så der er noget for enhver. Byen er en af Østrigs største skibyer og der går tre lige op fra byen. Der er dog også andre muligheder end at stå på ski. Vinteren åbner også op for 288 km vintervandrestier i Schladming-Dachstein. Her kan du trække i vandrestøvlerne og gå ud og opleve den skønne natur og hvor befriende den kan være, når sneen ligger som et tæppe over bjergene. Du kan gå måneskinstur i 2700 meters højde eller tage på tur med en slæde trukket af heste. Er du ikke til alpin, er der mulighed for at tage på langrend, hvor du kan køre på 472 km præperede spor.

Der er mulighed for at

skøjte eller kælke på den 7 km lange kælkebakke, som er oplyst efter mørkets frembrud. Ideel til børnefamilier. Her er der et stort skiområde, der kun er for børn, som kan boltre sig i deres eget eventyr land. Der er 11 skiskoler, både hel- og halvdags. Der er også mulighed for at tage på guidet ture til Dachstein gletcheren. Der tilbydes 8 forskellige ture, hvor turen går op med gondolen og så er der forskellige ture ned..

Schladming kan også besøges om sommeren, hvor du kan leje et sommerhus eller hytte. Her kan du tage på vandreture i bjergene, besøge byen eller stå på ski. På Dachstein gletcheren er der mulighed for at stå på ski året rundt, så hvis du vil stå på ski om sommeren, er dette også et alternativ.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Østrig
Østrig er på turistsiden klart populærest som skidestination. Men alpelandet byder på store eventyr året rundt, ikke mindst om sommeren, hvor den guddommelige natur for a...

Afbudsrejser til Schladming

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Østrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.