Afbudsrejser til USA

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

USA

USA er verdens mest feterede og højest profilerede nation, og "Mulighedernes land" har da også det hele - og mere til. Med USA''s kolossale størrelse følger også verdens måske største diversitet og mangfoldighed, og det skinner særligt klart igennem, når man bevæger sig fra stat til stat, hvor det hver gang føles som at begive sig ind i et helt andet land.

Når du besøger USA, får du lynhurtigt følelsen af at være landet midt i verdens centrum. Her bliver det, du normalt kun ser på tv, til virkelighed, og det gode storhedsvanvid følger med dig, hvor end du vælger at drage på opdagelse i det store land. Og mulighederne er uendelige, hvad er du til..?

Badeferie og delfindykning i Miami? Morskab og mavekriller i Disney World i Orlando? Skyskrabere, Frihedsgudinden og shop amok i New York? Ørkengambling i syndens hule, Las Vegas? Jetset og rigmandsfornemmelser i Hollywood, L.A.? Ærekær historie og storslåede krigsmindesmærker i Washington? Vulkaner og blomsterkranser på Hawaii? Betagende, bjergrig natur længst mod nord? Eller jazz, blues og cowboyferie i de gamle Sydstater?

Menukortet er overdådigt, og hvad end du vælger, er du garanteret et stjernespækket, opulent eventyr, som vil glæde dig resten af livet. Velkommen til USA!
Har man kun nogle få dage i USA, er der sikkert rigeligt at opholde sig med i den storby, man nu engang har valgt. De fleste, der rejser til USA, har dog to-tre-fire uger. Hvem sagde road trip?

Road trip er den perfekte måde at opleve USA, fordi det giver stor
personlig frihed, og man kan nå meget på kort tid - eller i det tempo, man selv ønsker. Det står naturligvis frit for, hvor i USA man ønsker at agere Biker Jens, men nogle ruter er selvsagt mere populære og mere oplagte end andre. En af de mest yndede ruter er Coast-to-coast-turen fra Washington og New York på østkysten til San Fransisco og Los Angeles mod vest. På turen kører man tværs gennem landet, gennem de spektakulære, bjergrige og helt og aldeles enestående landskaber i Wyoming og Colorado, og langs kysterne vrimler det blandt metropolerne med små, hyggelige pittoreske småbyer. Turen er på godt 1500 kilometer og kræver derfor mindst tre uger, afhængig af, hvor grundigt man ønsker at gebærde sig.

I kontrast til USA''s fantastiske, altfavnende storbyer, står landets besnærende naturscenarier. Ud over de frie naturområder, er der også en lang række nationalparker, der bestemt er værd at lægge sin vej forbi. Den største er Yellowstone Park mod nord i staten Montana, kendt fra tegnefilmen om Yogi-bjørnen. Parken er frodig skov, bjerge og prærie i skøn forening, og dyrelivet er ret så unikt og livsbekræftende. På østkysten finder du Acadia National Park, præget af spektakulære klippeformationer, kløfter og ensomme strande, ofte indhyllet i en eventyrlig tåge. Nævnes bør også Yosemite National Park i Californien med sine indtagende bjerge, høje graner og spejlblanke søer, Everglades-sumpene i Florida med sine utallige alligatorer og staternes i det hele taget mest spraglede og mangesidede dyreliv, og endelig, som prikken over i''et, den 450 kilometer brede kløft, Grand Canyon i Arizona - et fuldstændigt forbløffende, nærmest utopisk smuk syn og USA''s ultimative naturoplevelse.

Afbudsrejser til USA

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.