Afbudsrejser til Memphis

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Memphis, USA

Memphis er verdens musikhovedstad og Elvis Presleys hjemby, og for dem, der vælger at rejse til byen i the Volunteer State, som Tennessee godhjertet kaldes, er besøget i Rock?n roll kongens Graceland utvivlsomt noget, det er vanskeligt ikke at drages af.

Memphis er fødeby for Rock?n roll og Blues, og det var og er til stadighed her, flere af verdens allerstørste musikere bliver opdaget. Håbefulde amatørmusikere fra alverdens riger og lande valfarter til byen i håbet om at blive set, og går man en tur ned ad Bluesmusikkens døbefond Beale Street, står små Bluesbands på gadehjørnerne og venter på at blive inviteret ind i varmen, præcis som Johnny Cash, Roy Orbison og B.B. King blev det.

Memphis? suverænt største attraktion er naturligvis Elvis? gigant af en residens, Graceland, som han købte tilbage i 1957, og hvori han boede med sin familie til sin død tyve år senere. Alt interiøret i huset er originalt, og det er muligt få et kig ind i Lisa Marie, Elvis? privatfly, ligesom man kan se familiens fælles gravsted ved siden af swimmingpoolen. Vil man virkelig mærke inderligheden, kan man indlogere sig på Heartbreak Hotel lige over for Graceland. Populært er det også at få en rundvisning i de gamle, verdensberømte Sun Studios, hvor Elvis foretog sine indspildninger.

Tværs gennem bybilledet skærer den uimodståelige Mississippi River, som har inspireret et utal af Jazz- og Blues-musikere. ?So, wontcha come along with me?, som Mills Brothers opfordrede, og hop på hjuldamperen til
en stille aftentur mellem flodbrederne.
Se vores sektion om Afbudsrejser til USA
USA er verdens mest feterede og højest profilerede nation, og "Mulighedernes land" har da også det hele - og mere til. Med USA''s kolossale størrelse følger også verdens ...

Afbudsrejser til Memphis

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til USA

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.