Afbudsrejser til Honolulu

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Honolulu, USA

Hawaii og Honolulu er lig med hvide palmestrande, smuk natur og blomster kranse Honolulu er hovedstad på Hawaii som er stat nr. 50 i USA, selvom øen ligger langt væk fra fastlandet. Øen Hawaii er den
største ø i ø ? gruppen Hawaii i alt består af otte øer. Du har mulighed for at prøve forskellige aktiviteter, hvor især dykning, klatring og vandreture er populære.

I Honolulu Zoo kan du se over 1.200 forskellige dyr, i indhegnede områder der simulerer deres normale leveområder. Du kan blandt andet se kameler, elefanter, chimpanser og alligatorer i den zoologiske have, der fylder over 120 hektar jord.

Du kan også tage en tur til Aloha Tower. Det 56 meter høje tårn, med det flotte navn, er et af Hawaiis symboler, og spillede en vigtig rolle under angrebet på Pearl Harbor. I dag er Aloha Tower delvis et museum, og delvis stedet hvor mange handlende forsøger at sælge deres billige varer.

Det japanske angreb på den amerikanske flådebase Pearl Habor, som var skyld i at USA gik ind i anden verdenskrig i 1941, ligger tæt på Honolulu, hvorfor det er muligt at komme på rundvisning der.

Waikki og Waikki Beach er byens berømte turistkvarter, hvor størstedelen af Honolulus hoteller ligger.
Se vores sektion om Afbudsrejser til USA
USA er verdens mest feterede og højest profilerede nation, og "Mulighedernes land" har da også det hele - og mere til. Med USA''s kolossale størrelse følger også verdens ...

Afbudsrejser til Honolulu

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til USA

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.