Afbudsrejser til Chicago

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Chicago, USA

Chicago er en af USA´s millionbyer, der især er kendt for sin arkitektur, jazz og blues, shopping og spændende museer. Byen ligger også ud til Lake Michigan, hvor en del af havnefronten er omdannet til
parker, så der nogle steder er udsigt til vandet.

Byen er også hjemsted for den amerikanske præsident Barack Obama og man kan således komme på en cykeltur rundt i byen med Obama højdepunkter; som hans frisør, ynglings restaurant, hvor han holdte bryllup, universitet hvor han underviste osv.

Chicago forbindes også med skyskrabere, der hver især skriger efter opmærksomhed. Sears Towers er den mest kendte, da den i mange år med sine 443 meter var verdens højeste bygning. I klart vejr kan du fra 103. etage se fire stater fra toppen: Indiana, Michigan, Wisconsin og Illinois.

Udover Sears Tower, så bør du også tage en gåtur gennem downtown eller sejle på Chicago River og nyde byens spændende bygninger. Tribune Tower fra 1925, som huser Chicago Tribune og Marina City fra 1967 med to karakteristiske højhuse, der ligner majskolber er de mest iøjnefaldende bygninger.

Chicago har også et rigt kultur- og natteliv, hvor især jazz og blues ikke findes bedre andre steder. På Rush St
Se vores sektion om Afbudsrejser til USA
USA er verdens mest feterede og højest profilerede nation, og "Mulighedernes land" har da også det hele - og mere til. Med USA''s kolossale størrelse følger også verdens ...

Afbudsrejser til Chicago

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til USA

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.