Afbudsrejser til Florida

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Florida, USA

Florida er kendt som Solskins Staten, da solen altid skinner og har store, brede sandstrande, pastelfarvede hoteller, palmer i aftenbrisen, et vildt natteliv, vild natur og underholdning. Byen er
karakteriseret af en latinamerikansk og cubansk påvirkning, som giver Florida en meget u ? amerikansk stemning.

To af statens største attraktioner er strandene og sumpene. Hvor især South Beach og Palm Beach er et besøg værd. Everglades National Park er en kæmpestor subtropisk sump som byder på eksotisk natur og vilde dyr, og som især er kendt for de berømte alligatorer.

I Florida er der også andre dejlige storybyer, hvor Miami er den mest berømte og populære by, som byder på en mangfoldig befolkning og hvor der er brede sandstrande, billig shopping og vilde fester. Fort Lauderdale er en dejlig kystby som er fyldt med kanaler hvor man kan sejle rundt, ligesom i Venedig. Byen Orlando byder på store temaparker, hvor du bl.a. finder Disney World, Universal Studios, Kennedy Space Center hvor USA sender bemandede missioner til månen og Sea World.

Når du er I Florida så er det et must at du tager en smut forbi Florida Keys. Øerne er forbundet med fastlandet af et par broer. Der er en caribisk stemning og smukke solnedgange.
Se vores sektion om Afbudsrejser til USA
USA er verdens mest feterede og højest profilerede nation, og "Mulighedernes land" har da også det hele - og mere til. Med USA''s kolossale størrelse følger også verdens ...

Afbudsrejser til Florida

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til USA

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.