Afbudsrejser til Miami

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Miami, USA

Miami har skønne brede sandstrande, en mangfoldighed i kultur og billig shopping. Byen har en cubansk bydel, som hedder Little Havana, hvor du kan se den kulturelle mangfoldighed og opleve liv, farver, dufte og en charmerende stemning. Du kan gå på shoppingtur ved Lincoln Roan Mall, som er gågaden i South Beach, og stedet hvor du virkelig kan shoppe igennem. Miami byder også på museer og en af de bedste zoologiske haver i USA. Byen er også udgangspunkt for udflugtsture. Du kan for eksempel tage på dagstur til Everglades, der kun ligger en times kørsel fra Miami.

Miami har et tropisk klima, hvor der er varmt året rundt. Der er regntid om sommeren, hvor der er korte perioder med meget regn. Byen har ca. 440.000 indbyggere og er den 42. største by i USA. Miami er en ren by og er kåret til den reneste by i USA. Der er genbrugsordninger til alt og rundt i hele byen. Byen er indbydende med strandende, de hyggelige gader og grønne parker.

Der er et væld af muligheder for at opleve i Miami. Der er både historiske museer og kunstmuseer såsom Miami Art Museu og Historical Museum of Southern Florida, som begge ligger i Miami Downtown. I Miami finder du en af de bedste zoologiske haver i USA; Miami Metrozoo. Dyrene er ikke buret inde, men går frit omkring i haven. Kun et hegn adskiller dyrene og publikum. Du kan tage et monorail tog rundt i parken og se dyr fra Afrika og Amazonas. I byen kan du leje en GoCar, som er en kombination af en trehjulet motorcykel og en ellert. En GPS guider dig

rundt i byen, så du får oplevet Miami by. Miami har et monorail system, hvor du kan køre oppe i hvad, der svarer til femte sals højde. Her kan du sidde og beskue byen fra oven. Toget kører rundt om Downtown og er gratis at køre med.

En udflugt du ikke skal snyde dig selv for, er området Everglades. Her kan du se et stort dyreliv og sumpe. Der arrangeres guidede ture rundt i parken, hvor du kan opleve krokodiller og et rigt fugleliv.

Fra Miami kan du leje en bil og køre ud og opleve Key West, Fort Lauderdale og Orlando. Fort Lauderdale ligger en halv til en hel times kørsel fra Miami. Kørselsafstanden til Key West og Orlando er ca. 2-4 timer. I Orlando kan du opleve store temaparker, som Disney World, Universal Studios og Sea World.


Se vores sektion om Afbudsrejser til USA
USA er verdens mest feterede og højest profilerede nation, og "Mulighedernes land" har da også det hele - og mere til. Med USA''s kolossale størrelse følger også verdens ...

Afbudsrejser til Miami

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til USA

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.