Afbudsrejser til Bremen

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bremen, Tyskland

Bremen er Tysklands ældste søfarts by tæt ved Weser floden. Byen har 1200 års historie, et stort udbud af vine, markeder, kultur og musik. Byen er især kendt for, årligt at være værtsby for en kæmpe
byfest, som hedder Bremer Freimarkt, den største i Nordtyskland med over 4 millioner besøgende i de sidste to uger i oktober.

Byens store plads, Marktplatz domineres af det 600 år gamle rådhus, og foran står Roland ? statuen, som siden 1404 har været symbol på Bremens frihed og som sammen med råhuset er indlemmet i UNESCOS verdenskulturarv. I Raskkeller under rådhuset er der siden 1405 lagret tyske vin i kælderen, hvor der ligger over 200 forskellige vine og i alt en million flakser på lager. Den ældste drikbare vin er en flaske Rúdesheimer Apostelvin fra 1727. Du kan komme på en rundvisning i den to km lange gang i vinkælderen, hvor der også er chokoladesmagning.

Ved siden af indgangen til Ratskeller står Gerhard Marcks bronzeskulptur fra 1951 af de fire bymusikanter, inspireret af Brødrene Grimms eventyr. De er blevet et vartegn for byen og findes i adskillige varianter. Intet besøg i Bremen uden at have lagt hænderne på æslets forben og ønsket. Danmarks apostel, biskop Ansgar, blev begravet i domkirken i Bremen i 863, så det er oplagt at se den og dernæst lægge vejen igennem det gamle Schnoor-kvarter med små huse fra det 15. og 16. århundrede, der er suppleret med en gade med nye, farvestrålende huse - det nye Schnoor.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyskland
Tyskland er på forunderlig vis et ganske overset rejsemål for os danskere. I årtier har vi i stedet været tilbøjelige til at vælge den længere tur ned til Italien, Frankr...

Afbudsrejser til Bremen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyskland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.