Afbudsrejser til Bayern

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bayern, Tyskland

Bayern byder både på de klassiske klichéer med at der spises meget wurst med sauerkraut og mænd i lederhosen, som drikker store øl, men også en fantastisk natur, historiske attraktioner og kulturelle begivenheder. Om vinteren er det muligt at stå på ski og om sommeren kan du klatre, vandre, cykle, padle eller sejle. Der er alle muligheder for en aktiv ferie, hvis dette ønskes. Bayern huser også 5 steder, der er listet på UNESCOs verdensarv-liste. Ønsker du at være kulturel, har Bayern 35 permanente operaer, teaterforestillinger og opretter, 17 dukketeatre og over 1100 museer. Der er et væld at fester, udstillinger og festivaler, som du kan deltage i.

Bayern er den sydligste af Tysklands 16 delstater og er halvanden gang så stor som Danmark. Det er også den stat, som er størst og har et stort naturområde. Bayern har ca. 12.180.000 indbyggere og delstatens hovedstad er München. Nürnberg er den næststørste by, som ligger 60 km syd for Bayreuth. Her finder du fantastiske bygningsværker fra barokken. Bayern har et mildt klima, som forlænger sommersæsonen med flere måneder, men om vinteren er der gode muligheder for at stå på ski. Her er Garmisch-Partenkirchen stedet. Området har tre alpine skiområder og er Tysklands højest gletcherområde.

En af UNESCOs fredede bygninger er Bamberg, der er en 1000 år gammel universitets ? og domkirkeby, som har 2300 fredede bygninger, hvor de fleste er fra barokkens tid og stadig velbevaret. Et andet akitektonisk vidunder er Schloss Neuschwanstein, som

er et berømt eventyr slot i Bayern. Slottet er bygget af Ludwig 11 af Bayern og ligger på en bjergryg omgivet af høje ganer, sneklædte bjerge og smukke skovsøer. Et anden eventyr attraktion, er Den Romantiske Vej, som er en af Tysklands største attraktioner. Vejen er 350 kilometer og går mellem Würzburg og Füssen. På vejen ligger nogle af de smukkeste seværdigheder og charmerende byer.

Et must, når man er i Bayern, er at besøge byen München.Her finder den 16 dage lange oktoberfest sted, der er verden største og mest støjende offentlige festval. Her bliver bygget en landsby af forlystelser og telte og der er ca. seks millioner deltagere. I München kan du besøge museumskvarteret, der huser de største gallerier i Europa eller Frauen kirke, der er byens kendetegn. Den blev bygget i det 15. århundrede i gotisk byggestil. Müncken byder også på en af verdens flotteste og største byparker, der dækker et areal på 3, 7 km2.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyskland
Tyskland er på forunderlig vis et ganske overset rejsemål for os danskere. I årtier har vi i stedet været tilbøjelige til at vælge den længere tur ned til Italien, Frankr...

Afbudsrejser til Bayern

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyskland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.