Afbudsrejser til München

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

München, Tyskland

München er tysklands tredje største by og hovedstad i delstaten Bayern. Byen ligger i det sydlige Tyskland, hvorfor den for danskere til stadighed forestår en smule ubekendt. Oktoberfest, BMW og Lederhosen er nok, hvad de fleste danskere forbinder med millionbyen, men der er meget meget mere at komme efter.

München har bogstaveligt talt uendeligt mange seværdigheder. Den årlige Oktoberfest er klart den største begivenhed, men der er tysk kultur fra fineste skuffe at hente året rundt. Byen huser et utal af kirker med Frauenkirche som den mest iøjnefaldende, slotte og andre imposante bygningsværker. Dertil kommer, at stedet ikke har færre end to operahuse, flere end 40 teatre og ligeså mange museer.

München er et mekka for shoppelystne. Marienplatz udgør kernen af den smukke Altstadt Münchens, og herfra er de omkring liggende tværgader og små Gassen fyldt til randen med butikker og forretninger for enhver smag. For dem, som har pengepungen i orden, kan man passende slentre forbi Maximillianstrasse, hvor blandt andet Gucci, Dior og Chanel står på pinde for kunderne.

I byen viser sig adskillige gamle, flotte bygninger, hvilket må siges at være lidt af et under, i og med München var så godt som jævnet med jorden efter 2.Verdenskrig. Man besluttede imidlertid at genopbygge byen på samme måde, og synet er kort sagt imponerende.

Det er nok ingen overraskelse, at München og sydtyskerne er glade for øl, og det er ikke kun i oktober, de fås i byen. Smut en tur forbi Hofbräuhaus, byens ældste
bryggeri, og få en kold, velskænket pilsner i den smukke bygning af unge piger klædt i Bayerns nationaldragt, Dirndl.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyskland
Tyskland er på forunderlig vis et ganske overset rejsemål for os danskere. I årtier har vi i stedet været tilbøjelige til at vælge den længere tur ned til Italien, Frankr...

Afbudsrejser til München

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyskland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.