Afbudsrejser til Tyrkiet

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tyrkiet

Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har alle de gode, klassiske ingredienser til en vellykket ferie, hvadenten man ønsker at henslænge sig dovent på en af de mange paradisstrande, boltre sig i betagende og afvekslende natur, indleve sig i landets fascinerende historie eller nyde gastronomiske anretninger fra et af verdens bedste køkkener.

Tyrkiet ligger geografisk fantastisk placeret lige mellem Europa og Asien, hvor det populært sagt er landets største by, Istanbul, der med sit smukke Bosporusstræde deler kontinenterne. Det er fortrinsvis Tyrkiets Middelhavskyst mod syd og Agæerhavskysten mod vest, der tilraner sig de massive turistflokke, men også det centrale Tyrkiet byder på interessante oplevelser, ligesom landets bjergrige, østlige del heller ikke skorter på spændende eventyr.

Tyrkiet er herre over intet mindre end 8000 kilometer kyststrækning, og det er hovedsageligt langs vest- og sydvestkysten, de populære feriebyer har fundet sit vadested. Alanya ved foden af Taurusbjergene er Tyrkiets mest eftertragtede feriemål. Alanya er verdenskendt for sin lange, smukke palmeboulevard gennem centrum, den fantastiske Kleopatrastrand, restauranter og bazarer, foruden Tyrkiets livligste natteliv. Der er masser af udflugtsmuligheder både til vands og til lands, og der er oplevelser til små og store i den største, tyrkiske feriemetropol. Tæt på Alanya ligger
desuden et andet kæmpe ferieparadis, Antalya. Det er også her, du lander, hvis du skal mod Alanya.

Langs Agæerkysten findes en lang række fortryllende kystbyer, der med sine små bugter, krystalklare vand og enestående historie, i højere grad afslører spor fra det traditionelle Tyrkiet. Kysten huser først og fremmest de store havnebyer Marmaris, Bodrum og Kusadasi, hvor især sidstnævnte er helt nede i tempo. Fra Marmaris og Bodrum er der dagligt adskillige bådudflugter til flere af de nærliggende, græske øer, som for eksempel Rhodos, Kos og Kalymnos.

Det centrale Tyrkiet er ikke hverken særligt kendt eller særligt besøgt af danske turister. Naturfænomenet Kappadokien ved byen Kayseri er derfor noget af en uslebet diamant, hvor man ikke skal frygte for turisthorder og lange køer. Kappadonien gemmer på særegne klippeformationer og eventyrlig kultur. Der er store klipper udhugget til hoteller, og man har sågar skabt små underjordiske byer flere hundrede meter nede i jorden, der kan besøges. Som prikken over i''et, kan man se det utrolige landskab vågne ved solopgang fra oven i luftballon.

Nogle timer fra Kayseri ligger Tyrkiets hovedstad, Ankara. Byens grundlægger var arkitekt Atatürk, og det er et besøg værd at se hans flotte mausoleum, ligesom et besøg i Ankaras gamle bydel, Hisar, med smukke bygninger, gamle tæppehandlere og små, lokale tehuse, er en ufravigelighed.

Tyrkiets største by og uofficielle hovedstad, Istanbul, med anslåede 15 millioner indbyggere, er imidlertid en oplevelse for sig. Istanbul har et ben i øst og vest, og historie og modernitet går da også hånd i hånd. Istanbul har adskillige templer, hvor det flotteste uden tvivl er byens kongeørn, den Blå Moske. Ligeledes er det gigantiske Topkapi Palace lidt af et øjeunder, man ikke må være foruden. Derudover kan det varmt anbefales at gå et smut på byens legendariske, althavende bazar, og man må heller ikke glemme at forkæle sig selv med en traditionel omgang tyrkisk bad, Hamam.

Afbudsrejser til Tyrkiet

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Detur Sø 25.08 Antalya 14 Billund Kun Fly
DKK
1296
Detur Sø 25.08 Antalya 14 Kastrup Kun Fly
DKK
1296
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
5123
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Marmaris

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Cettia

All inclusive. Familieværelse med b...
DKK
10663
afbudsrejser
Strand:
1 km
Centrum:
2,5 km
Hotel Grand Cettia

Dejligt familiehotel med All InclusiveGrand Cettia er perfekt for hele familien ? et skønt sted at bo, en god beliggenhed med kort afstand til stranden, en tur til byen med den lokale dolmus, masser af faciliteter og aktivitetsmuligheder og ikke mindst god mad. Du får oven i købet hele pakken til en meget fornuftig pris, så der er ikke meget at betænke sig på. Dit ophold på Grand Cettia bliver helt sikkert en succes!Grand Cettia er indrettet med masser af faciliteter til selvforkælelse ? jacuzzi, tyrkisk bad og sauna. Hertil kommer hotellets to dejlige poolområder med swimmingpools, vandrutsjebaner, "Splash-land" til de mindste børn,solsenge, parasoller og poolbarer. Hotellet har også en indendørspool og et fitnessrum. Dagens måltider indtager du i den dejlige hovedrestaurant, Le Select, som også har en udendørs terrasse, hvor familien kan nyde maden.Herudover kan du også hygge dig i hotellets snackbar og cafe, som tilbyder små konditorkager, som du kan nyde med en god kop kaffe.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Icmeler 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Mirage World

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
4933
afbudsrejser
Strand:
80 m
Centrum:
9 km
Hotel Mirage World

Dejligt familiehotel i hjertet af IcmelerLækkert hotel med perfekt placering tæt på Icmeler strand. Stort hotelområde med rigtig mange gode faciliteter for hele familien. Her er der både mulighed for at opholde sig ved det rolige område ved relax poolen eller tilbringe sin tid ved den store pool med de to store rutsjebaner. Mirage World er meget velegnet for børnefamilier, og her arrangeres masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. På hotellet kan du slappe af i et af de to store poolområder, hvor der er flere swimmingpools, vandrutsjebane, liggestole, parasoller og en dejlig poolbar, hvor du kan få en kølig forfriskning. Den ene pool er med musik, hvor den anden pool er med rutsjebaner, musik og underholdning og forskellige aktiviteter for hele familien.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHawaii Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
6493
afbudsrejser
Strand:
20 m.
Hawaii Hotel

Rigtig godt hotel tæt på stranden og inklusive mange faciliteterKun 20 meter fra stranden finder I Hawaii Hotel. Her er er der rig mulighed for at nyde en afslappende ferie, ligesom ved det rolige poolområde på hotellet, der har mange solsenge, parasoller og palmetræer. Når I bor på Hawaii Hotel, bor I med All Inclusive ? og det dækker ikke kun mad og drikke. Her kan I nemlig også bruge hotellets SPA-faciliteter med tyrkisk bad, sauna og fitnesscenter. På hotellet finder I også en hyggelig bar og restaurant, hvor I kan nyde en forfriskning i løbet af ferien. Har I lyst til at opleve Marmaris, kan I gå til centrum langs den hyggelige strandpromenade. Her finder I mange gode restauranter og barer med en fantastisk havudsigt. I kan også besøge den hyggelige marina.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserGrand Yazici Club Tu

AIU.Dobbeltværelse med balkon/terra...
DKK
7033
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
4,5 km, Marmaris
Grand Yazici Club Turban

All Inclusive hotel med fantastisk atmosfæreGrand Yazici Club Turban er et ganske særligt All Inclusive-hotel med en skøn atmosfære. Det ligger mellem flotte pinjetræer direkte ved hotellets egen private strand mellem Marmaris og ferieområdet Icmeler. Hotellet er perfekt til både familier og par. Der er både mange faciliteter og rolige områder, hvor I kan slappe af. Hotellet har sin egen strand med solsenge og parasoller, som I frit kan benytte. Der er mulighed for at tilkøbe vandsportsaktiviteter på stranden fra maj til september. Langs strandpromenaden kan I gå fra hotellet til både Marmaris eller Icmeler. Hvis I gerne vil slappe af, kan I gratis benytte både sauna og dampbad i hotellet spa- og wellness. I kan også tilkøbe forskellige behandlinger. Ved spaområdet er der også et fitnesscenter, som I gratis kan benytte. Indgang til spa og fitness er for alle over 14 år. Der findes en "relax-pool" på hotellet, hvor man skal være min. 14 år for at må benytte poolen. Rejser I med...
Apollo To 29.08 Antalya Airport 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
598
Apollo To 29.08 Sydlige Tyrkiet 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1298
Apollo To 29.08 Alanya 7 Billund Fly+Hotel Floria Beach
DKK
3298

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.