Afbudsrejser til Bodrumhalvøen

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bodrumhalvøen, Tyrkiet


Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Bodrumhalvøen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Fr 23.08 Bodrum / Gumbet 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Ayaz Aqua

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
3898
afbudsrejser
Strand:
100 m
Centrum:
3 km Bodrum
Hotel Ayaz Aqua

Dejligt All Inclusive-hotel tæt på stranden I feriebyen Gümbet ligger det flotte Ayaz Aqua Hotel, som er et godt valg for både par og børnefamilier. Hotellet ligger i fredelige omgivelser, men stadig ikke langt fra liv og glade dage. Ayaz Aqua Hotel har et stort poolområde, som er omgivet af plametræer. Her finder du også en børnepool, vandrutsjebaner, liggestole og parasoller. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde sydens sol. I hotellets hovedrestaurant bliver der serveret buffet til morgen-, middag- og aftensmad. Til at stille den lette sult, kan du slå et smut forbi hotellets snackbar, hvor du kan få både burger, pommes frites og sandwichs, mens du i poolbaren kan nyde en kold forfriskning. I området omkring hotellet finder du flere forskellige barer, restauranter og butikker, mens Gümbet centrum kun er 800 meter væk. Skal der lidt mere fart over feltet, så ligger Bodrums festlige gader og sprudlende byliv kun 7 km væk fra hotellet.
Bravo Tours Fr 23.08 Bodrum / Bodrum Center 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBitez Garden Life Ho

AIU.Dobbeltværelse med balkon/terra...
DKK
4498
afbudsrejser
Strand:
100 m
Centrum:
6 km
Bitez Garden Life Hotel

Skønt All Inclusive-hotel i populær feriebyDet nyrenoverede, familievenlige Hotel Bitez Garden Life er med sine lave, hvidkalkede bygninger bygget i ægte karakteristisk Bodrum stil. Det flotte hotel ligger i skønne omgivelser. Følger du de små snoede stier rundt på hotelområdet, bliver du mødt af grønne planter og farvestrålende blomster. Hotellet har to gode pools, en børnepool til de mindste og vandrutsjebaner til de eventyrlystne. Er sand mellem tæerne et must for din ferie, kan du tage håndklædet under armen og tage den korte gåtur ned til Bitez strand, hvor du finder flere aktiviteter og strandbarer med kolde forfriskninger. Når sulten melder sig, kan du nyde både morgen-, middag- og aftensmad i hotellets hovedrestaurant, hvor buffeten vil være fyldt med forskellige retter. Hotellet har en poolbar, som serverer kolde forfriskninger i løbet af dagen, og hotellets snackbar har også et udvalg af drikkevarer. Hotellet ligger i den lille, hyggelige by Bitez, som efterhånden er blev...
Bravo Tours Fr 23.08 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Cettia Beach R

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
4598
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
4 km, Marmaris
Hotel Cettia Beach Resort

Voksenhotel direkte på strandenCettia Beach Resort er et usædvanligt populært hotel i Marmaris. Hotellets beliggenhed direkte på stranden er helt fantastisk, og den kæmpestore træterrasse med en bred ?mole? ud i havet, fyldt med komfortable solsenge er helt enestående. Dette er et hotel for livsnydere, der bare vil slappe af og nyde tilværelsen. Cettia Beach Resort har et lækkert poolområde med swimmingpool. Her ligger også en elegant poolbar, hvor du kan få forfriskninger i løbet af dagen. På selve stranden ligger den fabelagtige træterrasse, hvor du kan slænge dig på solsenge mens du dovent kigger ud over havet. Dagens tre måltider spiser du i den dejlige hovedrestaurant, La Maison. Herudover kan du også hygge dig med små snacks og kølige drikkevarer, som du kan få i poolbaren.Opholdet på Hotel Cettia Beach Resort er inkl.All Inclusive.
Bravo Tours Fr 23.08 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
2198
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Marmaris

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Bravo Tours Fr 23.08 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserClub Anastasia

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed m...
DKK
2498
afbudsrejser
Strand:
800 m
Centrum:
1,5 km, Marmaris
Club Anastasia

Familievenligt lejlighedshotel med masser af faciliteterI hjertet af den populære ferieby Marmaris ligger det hyggelige lejlighedshotel Club Anastasia. Hotellet ligger i gåafstand til den dejlige sandstrand i Marmaris og til den hyggelige Bazar, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Marmaris? hyggelige havneområde ligger ligeledes tæt på Club Anastasia. Hotellet har et skønt poolområde med 2 fine og indbydende pools, hvor du kan tage en afkølende dukkert. På poolområdet finder du også flere liggestole og parasoller, så du rigtig kan slappe af og bare nyde solens varme stråler. Når du bliver sulten eller tørstig, kan du lægge vejen forbi hotellets poolbar, Havana. Her kan du købe kolde forfriskninger og snacks til at stille den lette sult. Til hotellets yngste gæster er der en separat børnepool, en lille sandkasse og en god legeplads. Hotellet har desuden en international børneklub (3-7 år), som underholder børnene om formiddagen med forskellige aktiviteter. For de lidt ældre...
Sun Tours Fr 23.08 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGreen Nature Resort

All inclusive. Resort dobbeltværels...
DKK
5498
afbudsrejser
Strand:
500 m
Centrum:
3 km, Marmaris
Green Nature Resort Hotel

På Green Nature bor du, som navnet antyder, i den smukkeste grønne natur, da hotellet er bygget tæt på skoven.Club Green Nature Resort & Spa er vores mest populære hotel i Marmaris og kan anbefales til både par, men også til børnefamilier. Du vil uden tvivl nyde de to herlige poolområder, hvor du finder swimmingpools, børnepools, vandrutsjebaner, poolbar og masser af behagelige solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Hotellet er opført i tre bygninger, som er forbundet med to poolområder, som du har fri adgang til. Der er lagt op til mange timers afslapning i enten poolområderne eller i hotellets fine spa (mod gebyr). Og vil du være aktiv på din ferie, kan du altid tage dig et slag tennis (mod gebyr).Hotellet har et dejlig stort udendørsareal, hvor gæstern kan nyde restaurantens mad både morgenmad, frokost og aftensmad. Opholdet på Green Nature er inkl. All Inclusive.
Sun Tours Fr 23.08 Bodrum / Torba 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
898
Sun Tours Fr 23.08 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlmena Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
3198
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
1,5 km
Almena Hotel

Rigtig fint lille All Inclusive hotel med god beliggenhed nær stranden i Marmaris. Hotellet har et hyggeligt poolområde, hvor der er solsenge og parasoller til rådighed. Der er en separat børnepool. Hotellets fællesområde er indbydende og hotellet byder på massage, tyrkisk bad og sauna i deres spaområde (mod gebyr). I hotellets restaurant indtages alle hovedmåltider. Her kan man sidde både indendørs og udendørs. I poolbaren kan man hente drikkevarer i løbet af dagen. Gratis wi-fi i fællesområderne. Der er kort gåafstand til shopping, restauranter og barer. Man kan nå mange aktiviteter og seværdigheder på nogle minutters gang. Opholdet på Almena Hotel er inkl. All Inclusive.
Bravo Tours Fr 23.08 Bodrum / Torba 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
1998
Sun Tours Fr 23.08 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspec. Hotel Marmari
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1998

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.