Afbudsrejser til Bodrumhalvøen

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bodrumhalvøen, Tyrkiet


Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Bodrumhalvøen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sun Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspec. Hotel Marmari
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1798
Sun Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlmena Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
2298
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
1,5 km
Almena Hotel

Rigtig fint lille All Inclusive hotel med god beliggenhed nær stranden i Marmaris. Hotellet har et hyggeligt poolområde, hvor der er solsenge og parasoller til rådighed. Der er en separat børnepool. Hotellets fællesområde er indbydende og hotellet byder på massage, tyrkisk bad og sauna i deres spaområde (mod gebyr). I hotellets restaurant indtages alle hovedmåltider. Her kan man sidde både indendørs og udendørs. I poolbaren kan man hente drikkevarer i løbet af dagen. Gratis wi-fi i fællesområderne. Der er kort gåafstand til shopping, restauranter og barer. Man kan nå mange aktiviteter og seværdigheder på nogle minutters gang. Opholdet på Almena Hotel er inkl. All Inclusive.
Sun Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBanana Apart

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed m...
DKK
1798
afbudsrejser
Strand:
300 m.
Centrum:
3,5 km.
Banana Apart

Mindre lejlighedshotel med en dejlig afslappende atmosfære, der ligger tæt på stranden. Du bor kun 300 meter fra den gode sandstrand og lange strandpromenade, der går helt ind til centrum. Hovedgaden er kun 2 minutters gang væk, hvorfra der går små busser til både Marmaris og nabobyen Icmeler. Her kan du shoppe i basaren eller nyde en god middag på en af de mange restauranter. Hotellet har eget poolområde med liggestole, parasoller og madrasser. Opholdet på Banana Apart er uden pension.
Sun Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGreen Nature Resort

All inclusive. Club dobbeltværelse ...
DKK
4298
afbudsrejser
Strand:
500 m
Centrum:
3 km, Marmaris
Green Nature Resort Hotel

På Green Nature bor du, som navnet antyder, i den smukkeste grønne natur, da hotellet er bygget tæt på skoven.Club Green Nature Resort & Spa er vores mest populære hotel i Marmaris og kan anbefales til både par, men også til børnefamilier. Du vil uden tvivl nyde de to herlige poolområder, hvor du finder swimmingpools, børnepools, vandrutsjebaner, poolbar og masser af behagelige solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Hotellet er opført i tre bygninger, som er forbundet med to poolområder, som du har fri adgang til. Der er lagt op til mange timers afslapning i enten poolområderne eller i hotellets fine spa (mod gebyr). Og vil du være aktiv på din ferie, kan du altid tage dig et slag tennis (mod gebyr).Hotellet har et dejlig stort udendørsareal, hvor gæstern kan nyde restaurantens mad både morgenmad, frokost og aftensmad. Opholdet på Green Nature er inkl. All Inclusive.
Sun Tours Fr 28.06 Bodrum / Torba 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
1298
Bravo Tours Fr 28.06 Bodrum / Torba 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
1298
Bravo Tours Fr 28.06 Bodrum / Icmeler 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Mirage World

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
3998
afbudsrejser
Strand:
80 m
Centrum:
9 km
Hotel Mirage World

Dejligt familiehotel i hjertet af IcmelerLækkert hotel med perfekt placering tæt på Icmeler strand. Stort hotelområde med rigtig mange gode faciliteter for hele familien. Her er der både mulighed for at opholde sig ved det rolige område ved relax poolen eller tilbringe sin tid ved den store pool med de to store rutsjebaner. Mirage World er meget velegnet for børnefamilier, og her arrangeres masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. På hotellet kan du slappe af i et af de to store poolområder, hvor der er flere swimmingpools, vandrutsjebane, liggestole, parasoller og en dejlig poolbar, hvor du kan få en kølig forfriskning. Den ene pool er med musik, hvor den anden pool er med rutsjebaner, musik og underholdning og forskellige aktiviteter for hele familien.
Bravo Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Club Viva

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
2998
afbudsrejser
Strand:
3 km
Centrum:
2,5 km
Hotel Club Viva

Fantastisk poolområdeClub Viva er et meget hyggeligt hotel med en god atmosfære. Det ligger i dejlige omgivelser i den nordlige bydel Armutalan, omkring 2 km fra stranden. I løbet af dagen kan du slikke sol eller bade i det dejlige poolområde med swimmingpools, solsenge og parasoller. Har du lyst til at tage en dukkert i havet, kan du gratis benytte shuttlebussen, der kører mellem hotellet og den fantastiske og meget populære Stella-strand, hvor hotellet har sit eget private strandafsnit. Her er et skønt og veludstyret poolområde, en lækker restaurant og et flot receptionsområde, hvor du også kan sidde og slappe af. Du kan desuden forkæle dig selv med en gang sauna eller massage.
Bravo Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHawaii Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
4698
afbudsrejser
Strand:
20 m.
Hawaii Hotel

Rigtig godt hotel tæt på stranden og inklusive mange faciliteterKun 20 meter fra stranden finder I Hawaii Hotel. Her er er der rig mulighed for at nyde en afslappende ferie, ligesom ved det rolige poolområde på hotellet, der har mange solsenge, parasoller og palmetræer. Når I bor på Hawaii Hotel, bor I med All Inclusive ? og det dækker ikke kun mad og drikke. Her kan I nemlig også bruge hotellets SPA-faciliteter med tyrkisk bad, sauna og fitnesscenter. På hotellet finder I også en hyggelig bar og restaurant, hvor I kan nyde en forfriskning i løbet af ferien. Har I lyst til at opleve Marmaris, kan I gå til centrum langs den hyggelige strandpromenade. Her finder I mange gode restauranter og barer med en fantastisk havudsigt. I kan også besøge den hyggelige marina.
Bravo Tours Fr 28.06 Bodrum / Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGrand Yazici Club Tu

AIU.Dobbeltværelse med balkon/terra...
DKK
6498
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
4,5 km, Marmaris
Grand Yazici Club Turban

All Inclusive hotel med fantastisk atmosfæreGrand Yazici Club Turban er et ganske særligt All Inclusive-hotel med en skøn atmosfære. Det ligger mellem flotte pinjetræer direkte ved hotellets egen private strand mellem Marmaris og ferieområdet Icmeler. Hotellet er perfekt til både familier og par. Der er både mange faciliteter og rolige områder, hvor I kan slappe af. Hotellet har sin egen strand med solsenge og parasoller, som I frit kan benytte. Der er mulighed for at tilkøbe vandsportsaktiviteter på stranden fra maj til september. Langs strandpromenaden kan I gå fra hotellet til både Marmaris eller Icmeler. Hvis I gerne vil slappe af, kan I gratis benytte både sauna og dampbad i hotellet spa- og wellness. I kan også tilkøbe forskellige behandlinger. Ved spaområdet er der også et fitnesscenter, som I gratis kan benytte. Indgang til spa og fitness er for alle over 14 år. Der findes en "relax-pool" på hotellet, hvor man skal være min. 14 år for at må benytte poolen. Rejser I med...

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.