Afbudsrejser til Dalaman

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Dalaman, Tyrkiet

Tyrkiet er det land, hvor flest danskere hvert år rejser på ferie. Størstedelen træffer det sikre valg og søger mod feriemetropoler som Alanya og Marmaris, men Tyrkiets ?nye? destinationer har også
fundet hemmeligheden bag miksturen for en forførende ferieoplevelse.

Pittoreske Dalaman ligger i det sydvestlige Tyrkiet på det, der så smukt kaldes den ?Turkise Kyst?. Navnet beror naturligvis på Middelhavets blå farve, der er netop i denne del tæt på det Græske Øhav, og som mest af alt minder om en swimmingpool. Området gemmer således selvsagt på nogle af Europas fineste og allerhvideste sandstrande, som gør Dalaman-provinsen til det perfekte mål for badeferie. Der er meget varmt i sommerhalvåret, og selv i de koldeste måneder, december-februar, når badevandet sjældent under 16 grader.

Dalaman er særdeles populær for golfspillere. Der er ikke færre end ni 18-huls-baner på det relativt lille område, og golf er for lokalbefolkningen fuldt på højde med nationalsporten fodbold.

Hvad mange nok ikke ved, kan man i Tyrkiet bade i naturlige varmekilder. Der er flere end 1000 fordelt på hele Tyrkiet, men én af de allerbedste findes lige uden for Dalaman. Vandet, der ligger mellem 32-38 grader, bruges den dag i dag til at helbrede folks skavanker, hudsygdomme, stress og gigt.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Dalaman

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.