Afbudsrejser til Taba

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Taba, Egypten

Taba i det østlige Egypten er en perfekt base for et ferieophold, der kan tilbyde ikke færre end tre lande, nemlig Egypten, Israel og Jordan. Nyd de skønne hoteller og de mageløse sandstrande i Taba, drag på opdagelse i det hellige lands særegenheder, og læg i øvrigt vejen forbi naturunderet, Petra, i Jordan - alt dette på én og samme tur.

Taba er et forholdsvist nyt rejsemål, der ligger på Sinai-halvøen mellem Sinai-bjergene og Aqaba-bugten. Med til Taba hører også Taba Heights, en nybygget hotelby, beliggende i enestående omgivelser blandt forrevne bjergklipper, palmer og kridhvide sandstrande. Taba Heights er et paradis for feinschmeckere, og den menneskeskabte by har sit eget lille bytorv med forskellige forretninger, restauranter og caféer. Derudover er man omringet af ensom idyl resten af tiden. Der er således intet natteliv, men til gengæld fred og ro og spektakulære naturscenerier - man behøver kun lige dreje nakken en halv omgang. Standarden på hotellerne er særdeles god, værelserne er i top - ligesom maden - og der tilbydes et bredt udvalg af aktiviteter lige fra diverse boldspil til fitness og vandsportsaktiviteter. Kender man det luksuriøse El Gouna lidt uden for feriebomben, Hurghada, så har man et godt indtryk af Tabas koncept og indretning.

Taba er samtidig et perfekt udgangspunkt for en lang række spændende oplevelser - såvel i som uden for Egyptens grænser. Du kan således tilmelde dig udflugter både til Israel, hvor man besøger Grædemuren, Olivenbjerget og Det
Jødiske Kvarter i der hellige Jerusalem - foruden lægger vejen forbi Det Døde Hav, hvor der er mulighed for en kølig dukkert i varmen. Svøm evt. med delfiner i badebyen, Eilat, lige på den anden side af grænsen fra Egypten, eller se nærmere på Israels nabo mod øst, Jordan, hvor du blandt andet kan træde i Indiana Jones' fodspor i den forunderlige klippeby, Petra. Egypten i sig rummer naturligvis også nogle helt igennem fænomenale seværdigheder, og både pyramiderne i Cairo, Moses-bjerget og Skt. Katharina-klostret ligger alle i overskuelig afstand fra Taba.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Egypten
Egypten er efter eget udsagn verdens største rejsedestination. Det er en sandhed med modifikationer, hvilket landets årlige turistkvantum da også vidner om. Men måler man...

Afbudsrejser til Taba

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Egypten

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.