Afbudsrejser til Marsa Alam

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Marsa Alam, Egypten

Marsa Alam ligger ved Rødehavet og er et ideelt sted at dykke. Her er fantastisk farverige og kilometerlange koralrev. Revene går helt ind til kysten og derfor er der flere steder lange badebroer ud. Flere steder finder der dog lavvandede sandstrande. Området omkring Marsa Alam byder på ørken, hvor du kan køre med en hjultrækker eller besøge en beduinby. Du kan også opleve lokale shows eller tage på kamelridning. Ikke så langt fra Marsa Alam ligger Luxor, hvor du kan se imponerende udgravninger og templer.

Byen Marsa Alam er et nybygget ferieområde, med tropisk klima, hvilket gør, at der er høje gennemsnitstemperaturer hele året rundt. Om vinteren ligger temperaturen på 20-30 grader og om sommeren på 32-38 grader. Marsa Alam har 10.000 indbyggere og ligger ved Rødehavet. Marsa Alam byder på gode muligheder for dykkerferie og badeferie, men byen er også et godt udgangspunkt for udflugter.

Tag for eksempel en tur til Luxor, som er den gamle hovedstad i Egypten. Her er templer, som blev bygget under en periode på 2000 år og af 70 forskellige ledere. Der er fyldt med historiske bygninger i Luxor og her finder du også Kongernes Dal, Memnonstatuerne og Karmatemplet. Ved bjergene i Luxor kan du finde 63 faraograve, der blev gemt for gravrøvere. Der er flere udflugter til Luxor, hvor du både kan tage på heldagstur eller en 2 dages tur.

Du kan også flyve til Cairo og besøge byen, der er delt i en gammel og ny bydel, selvom begge bydele er af ældre tid. Her ligger de kendte pyramider, som

Kheops-, Khefren- og Mykerniospyramiden. De to førstnævnte kan du komme ind i for et bestemt beløb, der betales ved indgangen. Cairo byder på mange seværdigheder, såsom det berømte Egyptiske Museum. Her kan du blandt andet se tempelgrave, mumier, guldskatte og andre dyrebare fund fra faraoernes tid. Her er over 150.000 fund at se og endnu flere fund er opmagasineret.

Du kan også tage på safari i ørkenen. Tag turen på en firehjulstrækker, en jeep, på hest eller på ryggen af en kamel. Det lokale turistbureau har udflugter til en beduinby i ørkenen, hvor du kan høre om beduinernes liv og historie. Oplev mavedans og orientalske shows.

Er du til shopping, er El Quesir et besøg værd. Her kan du tage på en heldagstur, og besøge det lokale marked og basaren.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Egypten
Egypten er efter eget udsagn verdens største rejsedestination. Det er en sandhed med modifikationer, hvilket landets årlige turistkvantum da også vidner om. Men måler man...

Afbudsrejser til Marsa Alam

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Egypten

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.