Afbudsrejser til Alanya

Afbudsrejser til Alanya

Er der billige afbudsrejser til Alanya for tiden, så kan du være sikker på at finde dem på afbudsrejser24.dk. Vi har det største udvalg af afbudsrejser til Alanya, fordi vi samler afbudsrejser fra de fleste danske rejseselskaber. Er du til soldyrkning, aktiv ferie med bjergbestigning og dykning eller mere til en ferie med masser af kulturelle oplevelser, uanset hvad så kan du få opfyldt dine behov når din rejse går til Alanya.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Snup en billig afbudsrejse til Alanya

Byen Alanya er smukt placeret ved foden af Taurus bjergene. Byen ligger ud til Middelhavet i den østlige del af Antalyabugten. Området i og omkring Alanya er i dag danskernes foretrukne feriested i
Tyrkiet. Tidligere var Alanya en stille fiskerby og byen har stadig en lille fiskerihavn, men idag er det primært turismen der fungerer som økonomisk drivmotor for området. Uanset hvilken ferie du foretrækker så har Alanya altid noget at byde på og det uanset om du vil nyde en afslappende daseferie med masser af soldyrkning på stranden, badning, byliv og shopping. De som foretrækker en aktiv ferie med dykning og bjergbestigning eller en kulturel ferie med historie, kunst og gastronomi kan også få dækket deres behov i Alanya.

Klimaet
Alanyas klima er typisk for en by i middelhavsområdet med milde, regnfulde og våde vintre og en varm og tør sommerperiode.

Madtraditioner i Tyrkiet
Tyrkerne er verdensberømte for deres forskellige typer kebab, såsom shish kebab, adana kebab og döner kebab. Der spises meget lammekød i Tyrkiet og ligeledes er fisk og skaldyr populært. Tyrkerne drikker altid vand til maden, men ikke kun vand. Lokalt øl kan være af rigtig fin kvalitet og landets vine er udmærkede.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Antalyakysten

Afbudsrejser til Alanya

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.