Afbudsrejser til Gumbet

Afbudsrejser til Gumbet

Vælger du en afbudsrejse til Gumbet på Bodrumhalvøen, er der alt hvad hjertet kan begære af underholdning nat og dag, samt fantastisk natur og kultur.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Få oplevelser med afbudsrejser til Gumbet

Gumbet på Bodrumhalvøen har udviklet sig fra at være en stille og rolig fiskerby til at være et moderne turistmål, som et af Tyrkiets mest populære rejsemål. Der er fuld fart over felteti Gumbet dag og
nat. Om dagen tilbydes vandsportsaktiviteter langs stranden og om natten summer barer og diskoteker af festglade mennesker.
Kystlinjen ved Gumbet er en af de længste. Parasoller og solsenge kan lejes ved stranden, og det er muligt at købe kølige forfriskninger i de lokale strandbarer og caféer.
Stranden ved Gumbet er en Blå Flag Strand, hvilket vil sige at vandet er forholdsvist roligt og vanddybden er badevenlig.
Gumbet ligger 10 minutters kørsel fra Bodrum by, som også er et yndet feriemål. Bodrum er interessant at besøge, da Bodrum har mange eksklusive butikker og spisesteder, historiske seværdigheder, Dedeman Aquapark, en fantastisk marina og bådhavn samt et pulserende natteliv.
Gumbet ligger på Tyrkiets sydvestkyst på Bodrum-halvøen. Bodrum-halvøen er kendt for sine lange sandstrande og krystalklare blå vand med udsigt til øer af forskellige størrelse.

Langs kysten ligger mange større og mindre byer. Kysten og landskabet omkring Bodrum-halvøen er helt fantastisk, så husk at beundre og nyde udsigten, når afbudsrejsen går til Gumbet.

Afbudsrejser til Gumbet

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.