Afbudsrejser til Bodrum

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bodrum, Bodrumhalvøen, Tyrkiet

Bodrum er en tyrkisk havneby som er omringet af skove. Landskabet er præget af kyststrækninger med små hyggelige landsbyer og romantiske fiskerlejer. det azurblå middelhav med et utal af småøer, de grå bjerge og de grønne dale, og overalt på halvøen vokser eksotiske kaktusser og duftende citrusplanter.

Byens symbol er Bodrum slot, som blev bygget i det 14. århundrede. Du kan også besøge Museet for undersøisk arkæologi, som præsenterer opdagelser fra undersøiske gamle skibsvrag fra Det Ægæiske Hav.

En af verdens syv vidundere findes også Bodrum; Mausoleet, men der er næsten intet tilbage af det, men på et museum I vintermånederne, hvor temperaturerne tillader det, kan du se resterne af et af verdens syv vidundere i Bodrum; Mausoleet. På museet fortælles historien om den prægtige hersker og om parrets storslåede bygningsværk, der var 43 meter højt og stod i nittenhundrede år. Næsten 2000 år senere kom Johanitterridderne til Bodrum. De søgte efter et tilholdssted og valgte forbjerget, der den gang var en ø. De fandt byggesten i Mausoleet, og i 1522 stod borgen, Petronium, færdig. Det er den borg, du stadig ser midt i byen.

Der er også mulighed for dykning og sejlsport i den smukke havneby, hvor der også er arrangerede ture til disse aktiviteter. Naturen omkring giver generelt god mulighed for at dyrke sport, såsom vandring, løbeture, svømning, cykling m.m. Du kan ligeledes gå rundt i byen ved havet, hvor en grøn og blå kombination af naturen bestemt vil imponere dig og ikke mindst
virke afstressende.


Afbudsrejser til Bodrum

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sun Tours Sø 06.10 Bodrum / Torba 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
2998
Sun Tours Sø 06.10 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspec. Hotel Marmari
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
4603
Sun Tours Sø 06.10 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAlmena Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5223
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
1,5 km
Almena Hotel

Rigtig fint lille All Inclusive hotel med god beliggenhed nær stranden i Marmaris. Hotellet har et hyggeligt poolområde, hvor der er solsenge og parasoller til rådighed. Der er en separat børnepool. Hotellets fællesområde er indbydende og hotellet byder på massage, tyrkisk bad og sauna i deres spaområde (mod gebyr). I hotellets restaurant indtages alle hovedmåltider. Her kan man sidde både indendørs og udendørs. I poolbaren kan man hente drikkevarer i løbet af dagen. Gratis wi-fi i fællesområderne. Der er kort gåafstand til shopping, restauranter og barer. Man kan nå mange aktiviteter og seværdigheder på nogle minutters gang. Opholdet på Almena Hotel er inkl. All Inclusive.
Sun Tours Sø 06.10 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserVerona Apart

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed
DKK
4628
afbudsrejser
Strand:
600 meter
Centrum:
1,5 km
Verona Apart

På Verona Apart finder I en hyggelig atmosfære, roligt poolområde og ikke mindst en fantastisk feriestemning. Stedet er netop kendt for sit venlige personale, der skaber en hjemlig og dejlig stemning fra feriens første sekund. Verona Apart ligger rigtig godt ? til både afslapning og aktiviteter.  Her finder I et stort, indbydende poolområde med børnepool. Vil I opleve mere, kan I let gå til centrum af Marmaris fra lejlighederne, hvor der både er butikker, masser af restauranter og rigtig god stemning. I har blot 600 meter til stranden, hvor I kan nyde ferien og slappe helt af. Verona Apart er kort sagt et rigtig godt ferievalg, hvor I får gode lejligheder med både strand og centrum indenfor rækkevidde. Opholdet på Verona Apart er uden pension.
Bravo Tours Sø 06.10 Bodrum / Icmeler 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Mirage World

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5013
afbudsrejser
Strand:
80 m
Centrum:
9 km
Hotel Mirage World

Dejligt familiehotel i hjertet af IcmelerLækkert hotel med perfekt placering tæt på Icmeler strand. Stort hotelområde med rigtig mange gode faciliteter for hele familien. Her er der både mulighed for at opholde sig ved det rolige område ved relax poolen eller tilbringe sin tid ved den store pool med de to store rutsjebaner. Mirage World er meget velegnet for børnefamilier, og her arrangeres masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. På hotellet kan du slappe af i et af de to store poolområder, hvor der er flere swimmingpools, vandrutsjebane, liggestole, parasoller og en dejlig poolbar, hvor du kan få en kølig forfriskning. Den ene pool er med musik, hvor den anden pool er med rutsjebaner, musik og underholdning og forskellige aktiviteter for hele familien.
Bravo Tours Sø 06.10 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserClub Anastasia

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed m...
DKK
4178
afbudsrejser
Strand:
800 m
Centrum:
1,5 km, Marmaris
Club Anastasia

Familievenligt lejlighedshotel med masser af faciliteterI hjertet af den populære ferieby Marmaris ligger det hyggelige lejlighedshotel Club Anastasia. Hotellet ligger i gåafstand til den dejlige sandstrand i Marmaris og til den hyggelige Bazar, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Marmaris? hyggelige havneområde ligger ligeledes tæt på Club Anastasia. Hotellet har et skønt poolområde med 2 fine og indbydende pools, hvor du kan tage en afkølende dukkert. På poolområdet finder du også flere liggestole og parasoller, så du rigtig kan slappe af og bare nyde solens varme stråler. Når du bliver sulten eller tørstig, kan du lægge vejen forbi hotellets poolbar, Havana. Her kan du købe kolde forfriskninger og snacks til at stille den lette sult. Til hotellets yngste gæster er der en separat børnepool, en lille sandkasse og en god legeplads. Hotellet har desuden en international børneklub (3-7 år), som underholder børnene om formiddagen med forskellige aktiviteter. For de lidt ældre...
Bravo Tours Sø 06.10 Bodrum / Icmeler 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLEtoile Beach Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5518
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
8 km, Marmaris
LEtoile Beach Hotel

Lækkert All Inclusive-hotel direkte på strandenL?Etoile Beach er et skønt og atmosfærefyldt familiehotel med en fantastisk central beliggenhed. Det er placeret midt på den muntre strandpromenade i Içmeler, kun få skridt fra den pragtfulde sandstrand og det indbydende Middelhav. Her er fine faciliteter for hele familien med swimmingpools, legeplads og forskellige sportsaktiviteter. Måltiderne serveres fra en delikat buffet i hotellets egen restaurant.På L?Etoile Beach kan du nyde din ferie i det store, lækre poolområde med swimmingpool og separat børnepool. Her er også mulighed for at spille tennis, basket, backgammon og dart. I kælderen kan du frit benytte det veludstyrede fitnessrum. Til de yngste gæster er her en fin, lille legeplads. På hotellet finder du også et minimarked.  Hotellet har sit eget private strandafsnit.Der findes også en rigtig hyggelig "strand"-restaurant, som gæsterne får 25% rabat på.  
Bravo Tours Sø 06.10 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
3903
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Marmaris

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Bravo Tours Sø 06.10 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserVerona Apart

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed
DKK
3528
afbudsrejser
Strand:
600 meter
Centrum:
1,5 km
Verona Apart

Gode lejligheder tæt på både strand og centrumPå Verona Apart finder I en hyggelig atmosfære, roligt poolområde og ikke mindst en fantastisk feriestemning. Stedet er netop kendt for sit venlige personale, der skaber en hjemlig og dejlig stemning fra feriens første sekund. Verona Apart ligger rigtig godt ? til både afslapning og aktiviteter.  Her finder I et stort, indbydende poolområde med børnepool. Vil I opleve mere, kan I let gå til centrum af Marmaris fra lejlighederne, hvor der både er butikker, masser af restauranter og rigtig god stemning. I har blot 600 meter til stranden, hvor I kan nyde ferien og slappe helt af. Verona Apart er kort sagt et rigtig godt ferievalg, hvor I får gode lejligheder med både strand og centrum indenfor rækkevidde. 
Bravo Tours Sø 06.10 Bodrum / Gumbet 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Ayaz Aqua

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
4693
afbudsrejser
Strand:
100 m
Centrum:
3 km Bodrum
Hotel Ayaz Aqua

Dejligt All Inclusive-hotel tæt på stranden I feriebyen Gümbet ligger det flotte Ayaz Aqua Hotel, som er et godt valg for både par og børnefamilier. Hotellet ligger i fredelige omgivelser, men stadig ikke langt fra liv og glade dage. Ayaz Aqua Hotel har et stort poolområde, som er omgivet af plametræer. Her finder du også en børnepool, vandrutsjebaner, liggestole og parasoller. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde sydens sol. I hotellets hovedrestaurant bliver der serveret buffet til morgen-, middag- og aftensmad. Til at stille den lette sult, kan du slå et smut forbi hotellets snackbar, hvor du kan få både burger, pommes frites og sandwichs, mens du i poolbaren kan nyde en kold forfriskning. I området omkring hotellet finder du flere forskellige barer, restauranter og butikker, mens Gümbet centrum kun er 800 meter væk. Skal der lidt mere fart over feltet, så ligger Bodrums festlige gader og sprudlende byliv kun 7 km væk fra hotellet.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.