Afbudsrejser til Bodrum

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bodrum, Bodrumhalvøen, Tyrkiet

Bodrum er en tyrkisk havneby som er omringet af skove. Landskabet er præget af kyststrækninger med små hyggelige landsbyer og romantiske fiskerlejer. det azurblå middelhav med et utal af småøer, de grå bjerge og de grønne dale, og overalt på halvøen vokser eksotiske kaktusser og duftende citrusplanter.

Byens symbol er Bodrum slot, som blev bygget i det 14. århundrede. Du kan også besøge Museet for undersøisk arkæologi, som præsenterer opdagelser fra undersøiske gamle skibsvrag fra Det Ægæiske Hav.

En af verdens syv vidundere findes også Bodrum; Mausoleet, men der er næsten intet tilbage af det, men på et museum I vintermånederne, hvor temperaturerne tillader det, kan du se resterne af et af verdens syv vidundere i Bodrum; Mausoleet. På museet fortælles historien om den prægtige hersker og om parrets storslåede bygningsværk, der var 43 meter højt og stod i nittenhundrede år. Næsten 2000 år senere kom Johanitterridderne til Bodrum. De søgte efter et tilholdssted og valgte forbjerget, der den gang var en ø. De fandt byggesten i Mausoleet, og i 1522 stod borgen, Petronium, færdig. Det er den borg, du stadig ser midt i byen.

Der er også mulighed for dykning og sejlsport i den smukke havneby, hvor der også er arrangerede ture til disse aktiviteter. Naturen omkring giver generelt god mulighed for at dyrke sport, såsom vandring, løbeture, svømning, cykling m.m. Du kan ligeledes gå rundt i byen ved havet, hvor en grøn og blå kombination af naturen bestemt vil imponere dig og ikke mindst
virke afstressende.


Afbudsrejser til Bodrum

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Torba 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
3998
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Cettia

All inclusive. Familieværelse med b...
DKK
10663
afbudsrejser
Strand:
1 km
Centrum:
2,5 km
Hotel Grand Cettia

Dejligt familiehotel med All InclusiveGrand Cettia er perfekt for hele familien ? et skønt sted at bo, en god beliggenhed med kort afstand til stranden, en tur til byen med den lokale dolmus, masser af faciliteter og aktivitetsmuligheder og ikke mindst god mad. Du får oven i købet hele pakken til en meget fornuftig pris, så der er ikke meget at betænke sig på. Dit ophold på Grand Cettia bliver helt sikkert en succes!Grand Cettia er indrettet med masser af faciliteter til selvforkælelse ? jacuzzi, tyrkisk bad og sauna. Hertil kommer hotellets to dejlige poolområder med swimmingpools, vandrutsjebaner, "Splash-land" til de mindste børn,solsenge, parasoller og poolbarer. Hotellet har også en indendørspool og et fitnessrum. Dagens måltider indtager du i den dejlige hovedrestaurant, Le Select, som også har en udendørs terrasse, hvor familien kan nyde maden.Herudover kan du også hygge dig i hotellets snackbar og cafe, som tilbyder små konditorkager, som du kan nyde med en god kop kaffe.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Icmeler 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Mirage World

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
4933
afbudsrejser
Strand:
80 m
Centrum:
9 km
Hotel Mirage World

Dejligt familiehotel i hjertet af IcmelerLækkert hotel med perfekt placering tæt på Icmeler strand. Stort hotelområde med rigtig mange gode faciliteter for hele familien. Her er der både mulighed for at opholde sig ved det rolige område ved relax poolen eller tilbringe sin tid ved den store pool med de to store rutsjebaner. Mirage World er meget velegnet for børnefamilier, og her arrangeres masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. På hotellet kan du slappe af i et af de to store poolområder, hvor der er flere swimmingpools, vandrutsjebane, liggestole, parasoller og en dejlig poolbar, hvor du kan få en kølig forfriskning. Den ene pool er med musik, hvor den anden pool er med rutsjebaner, musik og underholdning og forskellige aktiviteter for hele familien.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHawaii Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
6493
afbudsrejser
Strand:
20 m.
Hawaii Hotel

Rigtig godt hotel tæt på stranden og inklusive mange faciliteterKun 20 meter fra stranden finder I Hawaii Hotel. Her er er der rig mulighed for at nyde en afslappende ferie, ligesom ved det rolige poolområde på hotellet, der har mange solsenge, parasoller og palmetræer. Når I bor på Hawaii Hotel, bor I med All Inclusive ? og det dækker ikke kun mad og drikke. Her kan I nemlig også bruge hotellets SPA-faciliteter med tyrkisk bad, sauna og fitnesscenter. På hotellet finder I også en hyggelig bar og restaurant, hvor I kan nyde en forfriskning i løbet af ferien. Har I lyst til at opleve Marmaris, kan I gå til centrum langs den hyggelige strandpromenade. Her finder I mange gode restauranter og barer med en fantastisk havudsigt. I kan også besøge den hyggelige marina.
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserGrand Yazici Club Tu

AIU.Dobbeltværelse med balkon/terra...
DKK
7033
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
4,5 km, Marmaris
Grand Yazici Club Turban

All Inclusive hotel med fantastisk atmosfæreGrand Yazici Club Turban er et ganske særligt All Inclusive-hotel med en skøn atmosfære. Det ligger mellem flotte pinjetræer direkte ved hotellets egen private strand mellem Marmaris og ferieområdet Icmeler. Hotellet er perfekt til både familier og par. Der er både mange faciliteter og rolige områder, hvor I kan slappe af. Hotellet har sin egen strand med solsenge og parasoller, som I frit kan benytte. Der er mulighed for at tilkøbe vandsportsaktiviteter på stranden fra maj til september. Langs strandpromenaden kan I gå fra hotellet til både Marmaris eller Icmeler. Hvis I gerne vil slappe af, kan I gratis benytte både sauna og dampbad i hotellet spa- og wellness. I kan også tilkøbe forskellige behandlinger. Ved spaområdet er der også et fitnesscenter, som I gratis kan benytte. Indgang til spa og fitness er for alle over 14 år. Der findes en "relax-pool" på hotellet, hvor man skal være min. 14 år for at må benytte poolen. Rejser I med...
Bravo Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
5123
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Marmaris

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Sun Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAlmena Hotel

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
3503
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
1,5 km
Almena Hotel

Rigtig fint lille All Inclusive hotel med god beliggenhed nær stranden i Marmaris. Hotellet har et hyggeligt poolområde, hvor der er solsenge og parasoller til rådighed. Der er en separat børnepool. Hotellets fællesområde er indbydende og hotellet byder på massage, tyrkisk bad og sauna i deres spaområde (mod gebyr). I hotellets restaurant indtages alle hovedmåltider. Her kan man sidde både indendørs og udendørs. I poolbaren kan man hente drikkevarer i løbet af dagen. Gratis wi-fi i fællesområderne. Der er kort gåafstand til shopping, restauranter og barer. Man kan nå mange aktiviteter og seværdigheder på nogle minutters gang. Opholdet på Almena Hotel er inkl. All Inclusive.
Sun Tours To 29.08 Bodrum / Marmaris 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspec. Hotel Marmari
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
3723
Sun Tours To 29.08 Bodrum / Torba 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
1298
Bravo Tours Fr 30.08 Bodrum / Torba 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Milas-Bodr
Kun fly
DKK
1498

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.