Afbudsrejser til Almyrida & Kalives

Afbudsrejser til Almyrida & Kalives

Nyd havets fred i rolige omgivelser med afbudsrejser til Almyrida og Kalives.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Find ro, sandstrand og kølende vinde med en afbudsrejse til Almyrida og Kalives

Almyrida & Kalives på Kreta er det oplagte sted for folke, der gerne vil nyde havet i fredelige og rolige omgivelser langt fra alfavejens støj og mere befærdede turistområder.
Det er oplagt at vælge en
afbudsrejse til Almyrida & Kalives for børnefamilier, da Almyrida & Kalives har alt, hvad familien behøver for at få en vellykket ferie. Stranden er overskuelig og velorganiseret.
Almyrida & Kalives har en storslået natur. Især området Apokoronas er et besøg værd med sine bjergrige ruter, der kan forceres til fods eller i bil. Bjergene omkring Almyrida & Kalives udstråler malerisk skønhed og så landsbyer ligger skjult i bjergene og på bjergsiderne.
Med afbudsrejser til Almyrida & Kalives finder du to sandstrande med liggestole og parasoller. En tredie strand er også at finde lige før landsbyen Almyrida, men vær opmærksom på, at den består af småsten.
Strandene ved Almyrida & Kalives er udsat for vind og på blæsende dage forekommer store bølger, som vindsurferne nyder godt af. Almyrida & Kalives kaldes også vindsurfernes paradis. Det er muligt at leje udstyr til vindsurfing på stedet og modtage undervisning.
Almyrida & Kalives en ferie med strand, ro og vind.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Afbudsrejser til Almyrida & Kalives

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.