Afbudsrejser til Rethymnon

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Rethymnon, Kreta, Grækenland

Rethymnon er med sine 30.000 fastboende den tredjestørste by på Kreta målt på indbyggere. Her er således ikke bare tale om en turistby, men om et sted, hvor man samtidig kan opleve det autentiske Grækenland og græsk charme på nærmeste hold. Her er små, smalle stræder med charmerende taverner, musikbarer og diskoteker, en pittoresk lystbådshavn og selvfølgelig nogle af Kretas bedste strande.

Rethymnon er populær blandt turisterne, og det med god grund. For det første er feriebyen særdeles charmerende og varmhjertet at begive sig rundt i. I snævre gyder ligger venezianske, græske og tyrkiske huse side om side, og i den venezianske bydel kan man endda opleve den venezianske adels pompøse ridderhus, Loggiaen. Hyggelig er den lille fiskerhavn helt tilbage fra det 13. århundrede, og så kan man fortabes ved det smukke, gamle venezianske fort, Fortezza. Den gamle bydel er utrolig charmerende og en stor seværdighed i sig selv. Her kan man opleve de lokale helt nede i tempo og ellers bare nyde atmosfæren, de snævre græske stræder og den skønne arkitektur.

Kreta er naturligvis også lig med badeferie, og i Rethymnon begynder strander allerede inde i byen, hvor der også er en hyggelig, levende strandpromenade med caféer, restauranter og andre små forretninger. Stranden strækker sig fra byen hele 12 kilometer mod øst. Det bedste stykke strand er i og lige uden for byen, hvor sandet er fint og hvidt. Fredeligst er der til gengæld længere mod øst, hvor det fine sand dog bliver noget grovere eller
erstattes af småsten.

Rethymnon har noget for både unge og gamle, par og familier. Nattelivet er markant såvel i den gamle bydel som på havnen og langs strandpromenaden, hvor der ligger masser af barer og diskoteker. Rejser man med børn, kan man drage fordel af de såkaldte børneklubber, som flere af hotellerne praktiserer. Her er der underholdning specielt til børnene.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Afbudsrejser til Rethymnon

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.