Afbudsrejser til Chania

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Chania, Kreta, Grækenland

Chania (udtales "hanya") er, med sine ca. 65.000 indbyggere, Kretas næststørste by. Chania er en charmerende blanding af venetiansk og tyrkisk atmosfære. Byen er grundlagt ovenpå en af de gamle minoiske
byer der dominerede det vestlige Kreta i oldtiden. Chania er en af de smukkeste havnebyer i grækenland, med fantastisk atmosfære, og skyfri blå himmel over de høje venetianske huse.

Chania er mest kendt for sin venetianske havnefront, den gamle havn, de smalle forretningsgader og restauranterne langs havnen. Chania er også byen med Kretas største lufthavn. Chania har et stort udbud af restauranter og hyggelige cafeer, hvor du kan slappe af og og nyde maden fra det velsmagende lokale kretensiske køkken.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Afbudsrejser til Chania

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours To 27.06 Chania / Chania 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Kreta
Kun fly
DKK
498
Bravo Tours To 27.06 Chania / Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1498
Bravo Tours To 27.06 Chania / Chania 14 Billund Fly+Hotel Flybillet Kreta
Kun fly
DKK
998
Bravo Tours To 27.06 Chania / Chania 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
3498
Bravo Tours Fr 28.06 Chania / Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Omega Pl

Self Catering.2-værelses lejlighed,...
DKK
3563
afbudsrejser
Strand:
250 m
Centrum:
12 km
Lejligheder Omega Platanias

Hyggeligt lejlighedshotel i frodige omgivelser Glæd dig til en fantastisk ferie på hyggelige Omega Platanias, der er kendt for sin skønne atmosfære og gode lejligheder. Lejlighedshotellet ligger i rolige omgivelser og har et fantastisk poolområde. Lejligheder Omega Platanias er et af vores gæster favoritsteder på Kreta, og det forstår vi godt. Lejlighederne ligger i grønne, velholdte områder, hvor lejlighederne er ligger i en u-from omkring hotellets hjerte, nemlig poolen. Her er der god mulighed for at slappe helt af og nyde ferien i fulde drag. Du finder lejlighederne på en sidegade til hovedvejen. Det betyder, du har ro og fred, men samtidig let adgang til byen, restauranter, butikker mm. Rejs med ? du får både god standard og en fænomenal atmosfære, hvis du vælger Lejligheder Omega Platanias til din ferie.
Bravo Tours Fr 28.06 Chania / Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Marina Sands

Kvartpension. Dobbeltværelse (2 per...
DKK
5498
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
9 km
Hotel Marina Sands

Hyggeligt hotel direkte på stranden Direkte ved stranden i Agia Marina ligger en ægte, græsk ferieperle, Hotel Marina Sands. Her finder du et virkelig hyggeligt hotel med en sublim beliggenhed. Hotellet er bygget op som en lille landsby med små, farvede huse. Den flotte have og de små gangstier skaber en hyggelig stemning. Ved stranden finder du hotellets lækre poolområde, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havet. Her er der både voksen- og børnepool samt en hyggelig poolbar. Vil du hellere til stranden ligger den direkte ved hotellet. Her er der lagt op til gode feriedage, hvor der er tid til at nyde solen, stranden og det krystalklare hav. Liggestolene og parasollerne kan lejes. Ved receptionen finder du hotellets gode restaurant, hvor du kan nyde gode måltider. Du bor også tæt på flere gode restauranter og butikker i feriebyen Platanias, som du let når i gåafstand fra hotellet. Langs hovedgaden ligger der nemlig et væld af gode spisemuligheder. 
Bravo Tours Fr 28.06 Chania / Maleme 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMaleme Mare Beach Re

All inclusive. 2-værelses lejlighed
DKK
4998
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
16 km
Maleme Mare Beach Resort Hotel

All Inclusive lejlighedskompleks for hele familienMaleme Mare Beach ligger helt perfekt ? kun 20 meter fra den brede stenstrand med den uforglemmelige udsigt og det azurblå hav. Har du lyst til at opleve lidt andet end at slikke sol og bade, kan du tage en tur til Platanias, der har en spændende gammel bydel med hyggelige taverner, lækre restauranter og fine butikker. På Maleme Mare Beach kan du slappe af og bare nyde solen, varmen og freden.
Bravo Tours Fr 28.06 Chania / Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Toxo

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
4598
afbudsrejser
Strand:
500 m
Centrum:
10 km Chania
Lejligheder Toxo

Skønt lejlighedskompleksToxo er et utrolig dejligt lejlighedshotel, hvor de kønne, lave bygninger danner et meget tiltalende og hyggeligt gårdmiljø. Du kan gå til stranden på kort tid og du har indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed. Bag Toxo ligger en smuk citrusplantage med citroner og appelsiner.  Her er et fint poolområde med to swimmingpools, liggestole, parasoller og en hyggelig snackbar. Du kan også benytte et mindre spa mod betaling.
Sun Tours Fr 28.06 Chania / Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1798
Sun Tours Fr 28.06 Chania / Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAdonis Hotel

Kun Værelse. 1-værelses lejlighed m...
DKK
1998
afbudsrejser
Strand:
40 m
Centrum:
7 km, Chania
Adonis Hotel

Lige ved stranden i Kato Stalos finder du det hyggelige Adonis hotel. Hotellets lejligheder kan rumme op til seks personer, så du kan roligt tage hele familien med på ferie. Alle lejlighederne har egen balkon/terrasse, hvorfra der er en skøn udsigt ud over havet. Adonis Hotel har desuden et fint poolområde med voksenpool og børnepool, hvor du kan slappe af og nyde dine dagtimer og ikke mindst den fantastiske udsigt ud over havet. Til poolområdet hører også både solstole og parasoller.   Kun en kort gåtur fra hotellet ligger byen, hvor du kan finde et par taverner, minimarkeder og restauranter. Du kan også tage ind til nabobyen Agia Marina, hvis du er i shoppehumør eller ønsker et større udvalg af restauranter og barer.   Opholdet på Adonis er uden forplejning.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.