Afbudsrejser til Gerani

Afbudsrejser til Gerani

Naturoplevelser, vandreture, smukke sandstrande og afslapning er nøgleordene, når afbudsrejsen går til Gerani i Grækenland.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tag afbudsrejser til skønne Gerani, Kreta

Afbudsrejser til Gerani er et chartermål, der ligger fredfyldt ved Kretas nordlige kyststrækning ved foden af ?De Hvide Bjerge?. Med sin smukke placering er Gerani et oplagt rejsemål for naturelskere.
Ønskes natteliv er Platanias og Chania ikke langt væk.
Stranden langs Gerani har sand mod vest og sten til østsiden. Stranden er rummelig og byder både på muligheder for fred og ro samt vandaktiviteter som vandcykler, windsurfing, beachvolley m.m.
Det er let at hoppe på en bus i Gerani til Kretas hovedstad, Chania. Chania byder på byzantiske kirker, venetianske købmandsgårde, et fyrtårn fra 1600-tallet samt cafeer og shoppemuligheder i den stemningsfulde gamle bydel.
Er der brug for afslapning i rolige omgivelser er afbudsrejser til Gerani et godt bud. Kretas vestkyst har lækre strande med Blå Flag Status.
En del af Geranis turister booker billetter til foråret eller efteråret for at leje cykler, tage på ridetur i passende lunt vejr.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Afbudsrejser til Gerani

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.