Afbudsrejser til Agios Georgios

Afbudsrejser til Agios Georgios

Gyldent sand, hyggelige lokale taverner, klar vand og høj sol er trækplasteret ved bestilling af afbudsrejse til Agios Georgios i Grækenland.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Find afbudsrejser til naturskønne Agios Georgios

Agios Georgios på det nordlige Korfu er en behagelig og rolig by placeret i en smuk bugt. Agios Georgios er et lille ferie sted med snørklede veje, der leder til afslappende ferie i omgivelser bestående af naturlig skønhed. Indtil videre har turismen i området ikke ødelagt bugtens ægte skønhed. Går afbudsrejsen til Agios Georgios byder områdets bugt på en strand belønnet med det blå flag. Havet skinner som smaragder og fra stranden er udsigt til grønne bakke og fyrretræer.
I dagtimerne kan parasoller og liggestole lejes samt vandsportsfaciliteter.
Om aftenen indbyder strandens taverner til at nyde solnedgangen med forfriskende drikkevarer og lokal græsk mad.
Agios Georgios er det perfekte sted til at få reduceret tempoet, alt går langsomt i Agios Georgios. Dog er udvalgt stort med restauranter, taverner, små supermarkeder og souvenirbutikker drevet af venlige lokale folk. Agios Georgios er perfekt til familier med mindre børn, par og enkeltpersoner i alle aldre, der trænger til ferie og afslapning.
Af nærliggende områder er Arillas og Agios Stefanos. Det er et besøg værd, at kigge forbi den gamle og traditionelle landsby Afionas - udsigten fra toppen af byen er udsøgt.
Skal der drøn på nattelivet er Sidari på Korfu lige stedet. Sidari er fyldt med diskoteker og barer.
Påtænkes afbudsrejser til Agios Georgios på Korfu er stranden kendt for sit karakteristiske gyldne sand og fantastiske udsigt fra bugten. Korfu byder i det hele taget på pragtfulde kystlandskaber og rolige strande.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Afbudsrejser til Agios Georgios

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.