Afbudsrejser til Acharavi

Afbudsrejser til Acharavi

Strand, sol og græske delikatesser fra den lokale taverna er blot nogle af de muligheder en afbudsrejse til Acharavi byder på.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til Acharavi i det græske

Acharavi er beliggende på den nordlige spids af øen Korfu. Acharavi er beliggende i et område med fantastisk natur og smukke strande til alle, der ønsker velvære og flotte omgivelser på deres afbudsrejse til Acharavi.
Det tager ca. en time, at køre fra lufthavnen på Korfu til Acharvi. På turen passeres maleriske bjergrige terræner.
Korfu har masser af oplevelser til ferien, fra restauranter og barer til strande, hvor kuløren kan blive opfrisket. Acharavi har godt vejr mere eller mindre hele året, men sommermånederne er klart det bedste tidspunkt at gæste Korfu på. Med afbudsrejser til Charavi er der underholdning for alle aldre samt familier og unge.

Ønskes en ferie i Acharavi er maj en af de mere rolige måneder at gæste Korfu på. Strandene forholdsvis øde og vejret kan ikke forventes at leve op til sommermånedernes varme, men forvent temperaturer omkring de 22 grader - og husk badetøjet.

Uden for Acharvai ligger romerske bade, som er et besøg værd. I byen Roda, som ligger tæt på Acharavi, er resterne af et tempel, der siges at være dedikeret til Apollo.
Det perfekte sted at besøge på en varm dag er Hedropolis vandland; garanti for en sjov og kølende dag for alle aldre. I Hedropolis vandland er også faciliteter som volleyball, vandgymnastik og tennis.

Et besøg i Korfu by byder på et marked fuld af varer - flere med et unikt udvalg. Der et stort udvalg af små gavebutikker med speciel græsk mad, traditionelle græske gaver og lokale gærede vine.

De fleste hoteller i Acharavi har
tilknyttet en restaurant, men ved bestilling af afbudsrejser til Acharavi er det oplagt at besøge en af de lokale tavernaer, hvor der serveres snack, græske måltider med forskellige slags lokale delikatesser. Ofte kan solnedgangen nydes fra tavernaen.
Acharavi har mange strande. Den største strand i Acharavi har en blanding af sand og småsten - perfekt til børn, da vanddybden er relativ lav. Snorkling og andre former for vandsport er populære i Acharavi. Landskabet i og omkring Acharavi er fremragende og med udsigt til bjergene.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Afbudsrejser til Acharavi

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.