Afbudsrejser til Agios Stefanos

Afbudsrejser til Agios Stefanos

Har du brug for ren afslapning i fantastisk smukke omgivelser med olivenlunde, bløde bakkedale og udsigt til det azurblå hav fra strandbredden er Agios Stefanos er oplagt valg.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Find billige afbudsrejser til Agios Stefanos i det græske ørige.

Agios Stefanos har beliggenhed ca. 35 km fra Korfus hovedstad og fra lufthavnen. Når du vælger en afbudsrejse til Agios Stefanos møder du en tidligere fiskerby. I baggrunden af Agios Stefanos ses bløde
bakker, uspolerede dale og kølende olivenlunde. Stranden ved Agios Stefanos er over 1 km lang og består af skinnende blåt havvand med lav vanddybde og en bred sandstrand med gyldent skinnende sand. Det er muligt at leje liggestole og solparasoller på stranden.
Agios Stefanos? brede og forholdsvis uopdagede strand er populær hos børnefamilier. I de 20 år turister har besøgt Agios Stefanos har stedet formået at bevare sin identitet som fiskerby. Fiskeri er derfor også stadigvæk en vigtig indtægtskilde for byen indbyggere.
Derfor kan du også købe friskfanget fisk fra fiskerbådene om morgenen, når fiskerne kommer ind med dagens fangst.
Agios Stefanos har bevaret sit særkende som traditionel fiskerby, men som turist er der flere gode værtshuse og restauranter, der holder åbent indtil den sidste kunde beslutter sig for at tage hjemad. Ligeledes er også en række gavebutikker, supermarkeder, barer, taverner samt biludlejning.
Vær bevidst om, at afbudsrejser til Agios Stefanos er en ferie i smukke og afslappende omgivelser med autentisk græsk feriestemning. I nærheden af Agios Stefanos ligger en række feriebyer, som har et større udbud af faciliteter, som du kan benytte dig af, hvis lysten til et større udbud af vandaktiviteter skulle dukke op.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Afbudsrejser til Agios Stefanos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.