Afbudsrejser til Bulgarien

Afbudsrejser til Bulgarien

Søg efter afbudsrejser til Bulgarien. Bulgarien er et alsidigt land, med smuk natur, rig mulighed for en aktiv ferie eller fuld fart på med fest og farver i feriebyerne Sunny Beach og Golden Sands på Sortehavskysten.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til Bulgarien - Oplev sortehavets perle

Bulgarien har i løbet af de seneste 10 år vokset sig stor og stærk som turistdestination. Det er klart, en stor del af skylden kan tilskrives feriebyerne Sunny Beach og Golden Sands på Sortehavskysten, men Bulgarien indeholder langt mere end det. Ud over at mønstre en lang række pragtfulde strande, gemmer "Sortehavets perle" også på en lang, fascinerende historie samt fabelagtige naturområder, der indbyder til aktiv ferie både sommer og vinter. Derudover har Bulgarien et spændende, relativt ukendt køkken, som givetvis vil overraske dig positivt.\n\nSofia, Bulgariens hovedstad, er kendt af de færreste. Det er ærgerligt, for byen rummer mange interessante oplevelser. Sofia forener Bulgariens lange, bemærkelsesværdige historie med moderne input, og en slentretur gennem de betagende gader er en oplevelse i sig selv. Historiske monumenter i divergerende stilarter mænger sig med trendy caféer og modebutikker, hvis øredøvende musak flot markerer kontrasten til gademusikanternes violiner og bløde celloer.

Sofia har flere fantastisk smukke kirker, den Russiske Kirke med sit flotte spir og Skt. Sofia Kirken helt tilbage fra 500-tallet, som byen angiveligt fik sit navn efter. Som Sofias varetegn knejser den umådeligt flotte Alexander Nevski-katedral med sin karakteristiske guldkuppel. Katedralen er én af verdens største ortodokse kirker og har plads til flere end 7000 mennesker. Rejser du til Sofia, må du ikke snyde dig selv for et besøg på et af de mange lokale markeder. Slå eksempelvis et
smut forbi den hundrede år gamle markedshal midt i byen, som på farverig vis byder på alle Bulgariens specialiteter. På markedet er der sågar anlagt restauranter, hvor man kan nyde sin lokale frokost. Al fødevareproduktion foregår økologisk i Bulgarien, og det er let at smage. Prøv for eksempel den traditionelle Cheverme, helstegt, grillet lam.

Lige syd for Sofia finder du med garanti noget af Bulgariens allerflotteste og mest imposante arkitektur i form af Rilaklosteret. Klosteret er landets største helligdom, og hvert år valfarter mange pilgrimsrejsende til stedet for at bekende deres tro. Sæt dig i pilgrimmenes sted, og tilbring natten i et af klosterets sparsomme værelser. Det er en oplevelse, du sent vil glemme.

Når man har sagt Bulgarien, har man ikke overraskende også sagt solskin og badeferie, og her har især Sunny Beach og Golden Sands markeret sig positivt gennem de senere år. Begge destinationer omdannes i sommermånederne til et langt festtog med fuld musik døgnet rundt. Men Bulgarien har også glimrende feriesteder for børnefamilier. Små 15 kilometer nord for Golden Sands ligger badebyen Albena i ro og mag og tilbyder en rolig bymidte og en særdeles børnevenlig strand med mindst 100 meter lavt badevand. Lidt syd for Sunny Beach i Burgas-provinsen indfinder sig den smukke, gamle middelalderby Nesebâr. Her går romantik og kulturhistorie hånd i hånd, og det er ikke svært at forstå, at UNESCO allerede i 1983 optog byen på sin verdensarvliste.

Ønsker man en aktiv naturferie har man gode muligheder året rundt i de smukke Pirinbjerge i det sydvestlige hjørne af Bulgarien. Der er adskillige afmærkede vandreruter, og om vinteren er skibakkerne velegnet for både nybegyndere og de mere øvede. Et godt sted at have base er den hyggelige, lille by Bansko, som afslører flotte sider af det "Gamle Bulgarien". Her er hvidkalkede huse med altankasser med farverige blomster, og området producerer desuden noget af Bulgariens bedste vin.

Afbudsrejser til Bulgarien

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Lø 24.08 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Perla

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
2000
afbudsrejser
Strand:
550 m
Centrum:
300 m
Hotel Perla

Masser af ferie for små pengeHotel Perla ligger ualmindelig smukt i parklignende omgivelser med grønne plæner og høje træer. Samtidig er beliggenheden central, for du kan på blot et kvarter nå både strand og indkøbsmuligheder på gåben. Perla er et dejligt hotel med en behagelig atmosfære og gode faciliteter. Midt i de grønne omgivelser ligger det skønne poolområde med swimmingpools til børn og voksne. På hotellet finder du et stort receptionsområde med en dejlig restaurant, hvor du indtager din morgenmad. Her er også en hyggelig bar, et minisupermarked, og i underetagen kan du benytte hotellets mindre sauna eller nyde en god gang massage, mod betaling.
Bravo Tours Lø 24.08 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
2998
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Golden Sands

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.  
Bravo Tours Lø 24.08 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Tur/Retur
Kun fly
DKK
2698
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Bonita

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
3598
afbudsrejser
Strand:
20 m
Centrum:
200 m
Hotel Bonita

Et sikkert feriehit - meget tæt på strandenHotel Bonita ligger lige midt i hjertet af det hele i Golden Sands. Lige ned til den brede sandstrand, den lange, charmerende strandpromenade, det store udbud af fristende restauranter, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder. Og hvis du vil ud og more dig om aftenen, er her et fantastisk udbud af herlige forlystelser og festlige natklubber. Bonita har en dejlig solterrasse med liggestole, parasoller og både swimmingpool og børnepool til fri afbenyttelse. Når du ligger ved poolen og nyder solen, har du samtidig en herlig udsigt over stranden og det blå hav. Ved poolen ligger en fin, lille poolbar.
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMiRaBelle

HBP.Dobbeltværelse med balkon/terra...
DKK
4498
afbudsrejser
Strand:
300 m
MiRaBelle

Godt resort med mange faciliteter Kun 250 meter fra stranden ? i skønne grønne omgivelser ? ligger MiRaBelle Hotel. Fra hotellet er det en fantastisk panoramaudsigt over havet og de bedste omgivelser til ren afslapning. På hotellet finder I et dejligt poolområde med børnepool og poolbar. Fra hovedrestauranten er det en flot udsigt, og her har I mulighed for at nyde alle dagens måltider, hvis I køber All Inclusive. På hotellet finder I også en lobbybar, der er åben 24 timer i døgnet. Hotellet har en lang række faciliteter ? lige fra legeplads til fitness, billard, bordtennis og mulighed for massage. De fleste aftner er der også international underholdning på hotel. 
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPerunika

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
4298
afbudsrejser
Strand:
150 m.
Perunika

God beliggenhed ? tæt på det meste! Blot 150 meter fra stranden og 250 meter fra centrum, restauranter, barer og butikker, ligger Perunika. Et dejligt hotel omgivet af en smuk have med gode faciliteter. Resortet tilbyder mange former for underholdning og sportsfaciliteter. Hotellet har også et dejligt poolområde med børnepool. I kan også nyde en forfriskning i lobbybaren eller udfordre hinanden til hotellets karaokeaften. I hotellets restaurant nyder I en god buffet med både internationale og nationale retter på menuen. Her nyder I alle måltider ? for ferien er nemlig med All Inclusive. 
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Luna

All inclusive. Dobbeltværelse med h...
DKK
5643
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
1 km
Hotel Luna

Ligger perfekt direkte ved strandenLuna er et af de meget populære hoteller i Golden Sands. Det kan vi godt forstå! For dels er beliggenheden lige ved stranden rigtig god, dels er hotellet meget velfungerende med service helt i top. Og så er her en lækker à la carte-restaurant. Hotellet har en fantastisk solterrasse med en skøn pool, poolbar, solsenge og parasoller. Fra poolområdet er der en skøn udsigt over stranden og havet. Ved den nærliggende strand er der flere offtenlige poolområder, hvor I kan leje liggestole, hynder og parasoller mod betaling. I kan selvfølgelig også leje liggestole på stranden. 
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Madara

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5098
afbudsrejser
Strand:
500 m
Centrum:
400 m
Hotel Madara

Dejligt All Inclusive-programHotel Madara er et hyggeligt og velrenommeret hotel, hvor familier vil føle sig meget velkomne. Personalet gør meget ud af, at servicen er i top, og hotellet er indrettet med masser af gode faciliteter ? swimmingpools og forskellige sportsaktiviteter. Både centrum med sine forlystelser og gode spisesteder, og den dejlige strand med masser af vandaktiviteter ligger kun få minutters gang fra hotellet. Opholdet på hotellet er med All Inclusive, som nydes i den hyggelige restaurant. Hotel Madara er blandt vores fem mest populære hoteller i Bulgarien. Madara har et dejligt og stemningsfyldt poolområde, hvor du kan slappe af og slikke sol i liggestole eller svømme i de indbydende swimmingpools for både børn og voksne. Der er også en indendørspool. På hotellet kan du desuden forlyste dig med dart, bordtennis, billard, minifodbold og volleyball i højsæsonen.
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Mimosa

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5598
afbudsrejser
Strand:
350 m
Centrum:
150 m
Hotel Mimosa

Lækkert All Inclusive-hotel centralt i Golden SandsMimosa er et ualmindeligt dejlig hotel med en meget central beliggenhed tæt på både strand og centrum. Hotellet ligger på bakken mellem første og anden hotelrække og er et rigtigt godt valg, hvis du gerne vil bruge din ferie til både at bade, slikke sol, shoppe og gå i byen. Golden Sands har nemlig det hele - en skøn strand, masser af gode butikker og sjove forlystelser. Det skønne poolområde er indrettet med store pools til børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er der masser af aktivitet i løbet af dagen, især for de yngre gæster. Hotellet er isært populært blandt vores unge gæster, som hygger sig ved poolområdet og nyder den centrale beliggenhed. Om aftenen er der ofte livemusik eller forskellig underholdning fx shows. Hotellet har desuden et dejligt spa-område.
Bravo Tours Lø 07.09 Varna / Golden Sands 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Slavey

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
4898
afbudsrejser
Strand:
400 m
Hotel Slavey

Lækkert All Inclusive-hotelHotel Slavey er et skønt, nyere hotel med en rigtig dejlig atmosfære. Det har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser ? en lille smule tilbagetrukket fra strandpromenaden og de mange forlystelser i Golden Sands. Og den vidunderlige strand og havet ligger kun 400 meter væk ? det samme gør centrum. Men du kan naturligvis også både sole dig og bade i hotellets pragtfulde poolområde.Slavey har en stor solterrasse med herlige swimmingpools til både børn og voksne. Her er også masser af liggestole og parasoller til fri afbenyttelse og en fin, lille snackbar. På restauranten får du alle dine måltider serveret fra buffet med et godt udvalg af forskellige retter. Der er gratis WiFi i receptionsområdet.

Se flere afbudsrejser til Bulgarien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.