Afbudsrejser til Golden Sands

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Golden Sands, Bulgarien

Golden Sands er en ferieby, der er kendt for at være komplet. Her finder du gode restauranter, mulighed for shopping, en fantastisk sand strand, der er fyldt med boder, liggestole, aktiviteter og sand. Stranden er 4 km lang og mellem 60 og 100 m bred. Flere steder står boderne på rækker og giver dig mulighed for at købe alverdens drikke, snacks og ting, som tasker, tøj og smykker. Her er noget for enhver, hvis du er til fest, afslapning, aktiv ferie eller har børn med. I Golden Sands ligger der et stort vandland, Aquapolis, hvis du har lyst til at prøve lidt andet end at bade i Sortehavet.

Golden Sands bliver kaldt den sorte riviera og ligger på den nordlige del af Sortehavet. Golden Sands er en badeby og har derfor ikke så mange indbyggere. Der er ikke lavvandet, så har du børn, er stranden ved Albena, som ligger lidt nord for Golden Sands, bedre. Byen er mere rolig om aftenen, men minder derudover meget om Golden Sands. Klimaet i Bulgarien er et fastlandsklima med meget varme sommerdage og lange kolde vinterdage. Sommervarmen kulminerer mellem juli og august med dagtemperaturer omkring 30 grader.

På stranden i Golden Sands kan du, udover at solbade, benytte dig af nogle af alle de aktiviteter, som bliver udbudt. Her findes fx vandski, dykning og paraglidning. Har du lyst til at se seværdigheder, er Golden Sands et godt udgangspunkt for udflugter. Du kan leje en bil og tage ud på egen hånd eller tage på en af de mange guidet turer. Få kilometer fra Golden Sands

ligger Aladzha klostret, som er bygget ind i en klippe. Klostret fungerer i dag som et museum og herfra går der en lille sti ind i den omgivende skov, hvor du kan nyde den dejlige natur og stilhed.

Omkring 60 km nord for Golden Sands finder du Kaliakra-odden. Odden hæver sig 50 m over havet og er 2 km lang. Her vil du opleve en fantastisk natur og udsigt over vandet. Her kan du være heldig at se delfiner. Der er mange ruiner på odden, som stammer fra en 2000 år gammel fæstning, et romersk bad og en gammel kirke. Ved odden ligger mange grotter og her finder du Kaliakra-oddens restaurant, som blandt andet serverer en lokal specialitet, en fiskesuppe. Et besøg værd er Balchik, som er den hvide by og ligger ikke langt fra Kaliakra. Her finder du botaniskhave, men en kaktussamling på mere end 250 forskellige arter, vandfald, rosengård, ønskebrønd og 2500 andre vækstrater.

Er du til shopping, ligger byen Varna kun 17 km fra Golden Sands. Varna er Bulgariens tredje største by og her er et væld af butikker og markeder.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Bulgarien
Bulgarien har i løbet af de seneste 10 år vokset sig stor og stærk som turistdestination. Det er klart, en stor del af skylden kan tilskrives feriebyerne Sunny Beach og G...

Afbudsrejser til Golden Sands

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Bulgarien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.