Afbudsrejser til Barbados

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Barbados, Caribien

Barbados er den mest østlige ø som tilhører øgruppen Antiller, der ligger i det Caribiske hav. Barbados byder på smukke sandstrande og med en fortid, som er præget af den engelske kolonitid. Briterne kom til øen i 1627 og bosatte sig på øen og anlagde sukkerrørsplantager med slavearbejdere fra Afrika, helt indtil 1834 hvor det blev forbudt. Øen blev først selvstændig i 1966, hvorfor der også er en britisk atmosfære, særligt i hovedstaden Bridgetown, hvor der er historiske monumenter og seværdigheder.

Øen er af vulkansk op oprindelse, men den største attraktion er uden tvivl sandstrandene, hvor der på vestkysten er roligt badevand og man se de smukke koralrev, hvor du kan dykke eller snorkle i Carlisle Bay. Surferne kan tage ud til østkysten hvor der er flere klipper og konstante bølger og kraftig vind. I havet omkring Barbados er der også mulighed for at udforske skibsvrag fra fortiden, hvor der i alt er fire vrag. Sam Lord ? slottet, Barbados Museum og Sunburry House er også et besøg værd.

I hovedstaden Bridgetown er der også mange shopping muligheder, og øen vrimler med kunsthåndværk, kurve og smykker ? og den lokalt bryggede rom. Mange af butikkerne er ?Duty Free shops?, hvilket betyder at man kan få mærkevarer til billige priser.

Øen er også kendt for et heftigt natteliv med nogle af de bedste bands i Caribien.

Du kan være sikker på solskin når du er på Barbados, men det bedste tidspunkt, vejrmæssigt til ferien er mellem december ? maj måned, hvor vejret er lidt køligere og
tørt.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Caribien
Caribien, også kendt som Vestindien, er en øgruppe ud for Mellemamerika, der deler Atlanterhavet, Den Mexicanske Gold og Det Caribiske Hav. Øgruppen, der geografisk tilhø...

Afbudsrejser til Barbados

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Caribien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.