Afbudsrejser til Curacao

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Curacao, Caribien

Kykladerne er en græsk øgruppe i det Ægæiske Hav med små 220 øer, så som Náxos, Ándros, Ios og Santorini. Øerne hitter stort blandt turister fra hele verden, idet de byder på fantastiske strande og kontrastfuld natur, sportsfaciliteter, fascinerende arkitektur og lokalhistorie foruden et sprudlende natteliv med et overdådigt udvalg af barer og diskoteker. Øerne i Kykladerne ligger tæt på hinanden og er således velegnede til "øhop". På den måde kan man ud over de indtagende øer også nyde nogle storslåede sejlture i de blå Ægæerhavsbølger. Det er ikke altid fordelagtigt at flyve direkte til Kykladerne, men man kan med fordel flyve til Athen, som har gode færgeforbindelser til flere af øerne. Billetterne kan købes lokalt i havnen i Piræus.

En af Kykladernes perle er uden tvivl den spektakulære klippeø, Santorini, hvor hoteller ofte ligger helt ude på klippeskrænterne. Santorini bekræfter dine bedste fordomme om Grækenland og byder på de karakteristiske hvidkalkede huse med blå døre og blå skodder for vinduerne. Som Santorinis nordligste punkt finder du bjerglandsbyen, Oia, der er berømt for sine aldeles storladne solnedgange. Blot et par kilometer fra bjergtoppen kan du nyde den lille lokalhavn, der bugner med hyggelige taverner, der altid serverer det bedste fra dagens friske fangst.

Besøg også Naxos, der er den største ø i Kykladerne og i øvrigt den frodigste. Dette kan tilskrives bjerget, Zas, der med sine godt 1000 meter, er med til at generere mere regn til området. På Naxos
får du også fabelagtige stenstrande, templer og græsk mytologi i stor stil, og der er sagtens oplevelser til et par uger.

For dem, der ønsker en ferie i roligere omgivelser, væk fra turisthorderne, rummer Kykladerne også en lang række øer, der fortsat ikke er overrendt fra nær og fjern. Tag for eksempel til Folegandros med sine pompøse iturevne klipper og enestående badestrande. Prøv også den nøgne klippeø, Serifos, eller det billedskønne badeparadis, Milos. Mulighederne er utallige.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Caribien
Caribien, også kendt som Vestindien, er en øgruppe ud for Mellemamerika, der deler Atlanterhavet, Den Mexicanske Gold og Det Caribiske Hav. Øgruppen, der geografisk tilhø...

Afbudsrejser til Curacao

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Caribien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.