Afbudsrejser til Aruba

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Aruba, Caribien

Aruba er en af de caribiske øer og er et yndet sted for badeferie. Her finder du kridhvide strande med palmer og krystalblåt vand, små bugter og laguner. Naturen er dog ikke kun fantastiske sandstrande. Den nordlige del af øen har en barsk natur med klipper og kalkstensgrotter, der ligger gemt mellem klipperne. Midt på øen findes et ørkenagtigt øde landskab med store kaktusplanter, store kampsten og ingen mennesker. Naturen i sig selv er en attraktion og mange tager på krydstogt til øen.

Øen er hollandsk koloni og er en af De Hollandske Antiller. Aruba befinder sig i den sydlige del af Caribien og 25 km fra Venezuelas kyst. På øen bor der 98.000 mennesker og 21.000 af dem i hovedstaden Oranjestad. Der er ca. 19 forskellige nationaliteter og deres primære sprog er sammensat af 7 forskellige sprog. De taler dog også spansk og engelsk. Året rundt er temperaturen på 28 grader og passatvindene holder de værste hedebølger væk. Aruba ligger ikke som de andre øer i orkanbæltet og undgår dermed orkanerne.

Der er mange, som rejser til øen som en del af et krydstogt til Caribien. Aruba er et paradis, når det kommer til sine laguner og strande. Der er dog også mulighed for at lave andet end at ligge og dase på stranden. For eksempel kan du gå en tur rundt i Oranjestad og se på de gamle og charmerende huse, der er af hollandsk byggestil. En af de største attraktioner på Aruba er øens sommerfuglefarm. Her går du ind i en helt fantastisk tropisk have, der er fyldt med flagrende sommerfulgte i

alle størrelser og farver. Det er et imponerende syn. En anden attraktion på øen er broer, som naturen har konstrueret. Broerne er unikker og ligner menneskeskabte broer. Broerne er lavet af havet, hvor bølgerne konstant hamre ind på koralrevene, der til har hævet flere af revene op over havoverfladen og derved har skabt broer. EN fantastisk naturfænomen, som kan ses flere steder på øen.

En anden seværdighed er Arubas nationalpark, der fylder 18 % af øen. Her kan du opleve den afvekslende natur lige fra store ørkenområder, til hvide sandstrande og klippegrotter. I nogle af grotterne kan du se hulemalerier fra de første indbyggere på øen, der har skildret deres liv.

Ønsker du en lidt mere aktiv ferie, er der muligt at tage på vandreture eller cykelture på øen, hvor stierne lede dig rundt i den skønne natur, med mulighed for at se gamle guldruiner.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Caribien
Caribien, også kendt som Vestindien, er en øgruppe ud for Mellemamerika, der deler Atlanterhavet, Den Mexicanske Gold og Det Caribiske Hav. Øgruppen, der geografisk tilhø...

Afbudsrejser til Aruba

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Caribien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.