Afbudsrejser til Brisbane

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Brisbane, Australien

Brisbane er Queenslands hovedstad og er Australiens tredjestørste by. Det er en moderne storby med gode spisesteder, shopping muligheder, museer, gallerier, teatre og biografer.

Gå en tur i midtbyen
og oplev det hyggeligt Anzac Square og de smukke bygninger som bl.a. St. Stephens Cathedral. Du kan også tage en offentlig taxabåd og sejle op og ned af floden, og hoppe af hvor du har lyst.

På Langs Queens street kan du shoppe eller hygge på en café og om aftenen kan du gå hen til havne promenaden, hvor der ligger gode restauranter med udsigt over floden. Ved South Bank er der konstrueret en kunstig lagune med sand og palmer, så du har også mulighed for at få en dukkert.

Du kan også tage til Mt. Kootha Reserve, hvor der på toppen af bjerget er udsigt over hele Brisbane og Brisbane floden. På vej derop kommer man forbi planetariet og botanisk have.

Fra Brisbane er der også mulighed for at at nogle udflugter til f.eks. Moreton Island, som er verdens tredje største sandø, der ligger en kort sejltur fra Brisbane. Øen har stejle klitter som er gode til at sandboarde.

En times kørsel fra Brisbane ligger nogle af Australiens største temaparker, som hvis man har børn helt klart er et besøg værd.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Australien
Australien er verdens sjette største land og næsten lige så stort som hele Europa, men til trods for den mægtige størrelse bor der kun omkring 20 millioner mennesker i la...

Afbudsrejser til Brisbane

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Australien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.