Afbudsrejser til Adelaide

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Adelaide, Australien

Adelaide er hovedstaden i Sydaustralien og en spirende by med urban og moderne kultur. Adelaide er en by, der har udviklet sig til en miljøvenlig storby, hvor du for eksempel kan leje cykler gratis.
Havet ved Adelaide hedder Gulf St. Vincent og løber ind fra det Indiske Ocean. Kysten byder på nogle af de mest fantastiske strande, man kan opstøve. Den mest populære hedder Glenelg og ligger kun 12 kilometer fra byens centrum, med caféer, restauranter og butikker og de mest bjergtagende solnedgange. En gåtur ned ad North Terrace er en kulturel oplevelse, da der ligger statuer, betydningsfulde bygninger hele tre museer. Når sulten melder sig er der et hav af muligheder. Besøg en af restauranterne på molen ved Glenelg stranden eller tag en tur til Rundle Street eller Glouger Street og vælg selv en af de cool restauranter, der oser af urban atmosfære. Hvis du vil være smart med de smarte, så er Apple Bar stedet. Sip en cocktail i de funky omgivelser akkompagneret af de hotteste dj?s eller indtag en miljøvenlige snack, tapas og drinks på Distill. Til de modebevidste findes Rundle Mall fyldt med butikker, caféer og hvad der ellers hører til en perfekt shoppetur. I Adelaide er mulighederne uendelige og det er kun fantasien, der sætter grænser. Oplev en by med fingeren på pulsen, hvor der er alt hvad hjertet om muligt kan begære. Er der andet at sige end ?ello there, mate?
Se vores sektion om Afbudsrejser til Australien
Australien er verdens sjette største land og næsten lige så stort som hele Europa, men til trods for den mægtige størrelse bor der kun omkring 20 millioner mennesker i la...

Afbudsrejser til Adelaide

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Australien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.